Автор: М. Карасьова
Дата: 11/01/12 11:27
 
Льодовий майданчик (Фото: Молодий буковинець)
Міська рада і інвестор “Льодового майданчика” біля стадіону “Буковина” домовилися про про співпрацю. Льодовий майданчик надалі працюватиме і матиме двох власників - міську раду і підприємця Павла Польового. На заключному засіданні тимчасової депутатської комісії сторони визнали, що цей варіант найкращий.
- Міська рада залишається власником нерухомості, а приватний підприємець Павло Польовий був, є і буде власником майна, що розташовано на цьому майданчику, - прокоментував Олександр Шиба, начальник юридичного управління міської ради. - Попередньо було визначено можливу організаційно-правову форму роботи — ТзОВ. Законодавство дозволяє органам місцевого самоврядування через комунальне підприємство брати участь у заснуванні такого товариства.
Основна вимога, яка була і в попередніх договорах міськради з підприємцем, залишилася — не змінювати функціонального призначення об'єкту. Взимку — льодовий майданчик, влітку — тенісний корт.
- Ми пропонуємо деякі обмеження, які мають суттєве значення для міської ради, - зауважив О.Шиба. – Йдеться про можливу заставу або іпотеку. Це обмеження ми пропонуємо прописати в рішенні сесії міської ради, щоби в подальшому не виникли права третьої особи. Адже після цього можна досить успішно майно увести з поля зору міської ради.
- Це значно кращий варіант, ніж позичка і оренда, - погодився на варіант спільного з міськрадою ТзОВ і підприємець Павло Польовий. - Так буде більше стабільності і можна дивитися на перспективу. Тому цей варіант я цілком підтримую.
Остаточне рішення щодо “Льодового майданчика” прийматиме міська рада. Питання винесуть на засідання сесії лютому-березні цього року.

Джерело: Молодий буковинець

Відео по темі:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди