Автор: ВДЗ
Дата: 30/10/13 15:05
 
Лого КМФХ
Громадська організація «Київська міська федерація хокею» оголосила про здійснення державної закупівлі за предметом «Послуги, пов'язані з використанням спортивних споруд (оренди льодового поля та прилеглих приміщень)». Тендер відбудеться 28 листопада 2013 року в офісі КМФХ за адресою вул. Григорія Сковороди, 1-В. Джерелом фінансування є кошти міського бюджету Києва.
Згідно документації конкурсних торгів закупівля складається з двох лотів. Переможець по лоту №1 протягом грудня 2013 року має забезпечити льодове поле та прилеглі приміщення для навчально – тренувальних зборів Збірних команд м. Києва загальною кількістю 96 годин, а переможець торгів по лоту №2 має надати у користування льодове поле та прилеглі приміщення для проведення змагань протягом 54 годин.
Льодове поле має бути розміром 56х26м, відповідати нормам та правилам для гри в хокей, та мати чітку розмітку. Також має бути у наявності табло. Роздягальні для гравців мають бути достатньої площі для розміщення офіційних представників команди і гравців, їх спорядження, устаткована лавками, туалетом і душем із гарячою водою. Роздягальня для суддів також має бути достатньої площі для розміщення головного судді, суддівської бригади та обладнана туалетом і душем із гарячою водою.
Освітлення має бути згідно чинного законодавства, норм та правил гри у хокей. Також обов'язкова наявність пункту надання першої медичної допомоги та льодовідновлювальної машини.
Нагадаємо, що нещодавно Київська міська федерація хокею вже проводила аналогічний тендер з оренди льодового поля та прилеглих приміщень, загальною кількістю 325 годин для проведення навчально-тренувальної роботи збірних команд міста Києва та змагань. Переможцем згаданого тендеру стало ТОВ «Ісма Київ», яке за це отримало 520 тис. грн.

Джерело: Вісник державних закупівель 
Теги: кмфх



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди