Автор: ФХУ
Дата: 21/05/16 08:57
 
The 2016 IIHF Annual Congress in Moscow. (Photo: A. Ringuette)
Як повідомив телефоном із Москви президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, завершилось голосування по вибору країни-господаря чемпіонату світу 2017 року в Дивізіоні ІА. За підсумками голосування перемогла заявка України.
«Нашу заявку підтримали інші країни-учасниці, а також члени Ради IIHF. Таким чином, 22-28 квітня наступного року змагання прийматиме Київ», – повідомив президент Федерації.
Чемпіонат традиційно пройде у київському палаці спорту. Палац спорту вже приймав чемпіонат світу у першому дивізіоні в 2011 році та олімпійську кваліфікацію у 2012.
Нагадаємо, що суперниками національної збірної України на домашньому чемпіонаті будуть команди Угорщини, Казахстану, Польщі, Австрії та Кореї.
Також визначились місця та дати проведення чемпіонатів світу, де виступатимуть інші збірні команди України. Молодіжна збірна змагатиметься в угорському Будапешті проти однолітків із Угорщини, Польщі, Великобританії, Словенії та Італії. Змагання відбудуться у період з 11 по 17 грудня 2016 року.
Юніорська збірна команда України поїде до Словенії, де в місті Блед з 15 по 21 квітня 2017 року проведе матчі проти юніорів із Словенії, Австрії, Японії, Італії та Польщі.

Джерело: Федерація хокею України

Відео по темі:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди