Автор: Prozorro
Дата: 30/09/16 15:20
 
Лого ТОВ «Дивосвіт-Плюс»
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Сокіл-Київ» підвела підсумки закупівель на спортивно-оздоровчі послуги льодової арени та прилеглих приміщень. За умовами першої, допорогової, закупівлі переможець має надати у вересні 2016 року 60 годин оренди льодової арени у м. Києві. За умовами другої, яка проводилась за повною процедурою відкритих торгів, переможець мав забезпечити аналогічні умови протягом жовтня-грудня 2016 року, загальною кількістю 300 годин.
Бажання взяти участь у першій закупівлі виявило тільки ТОВ «Дивосвіт-Плюс», яке й було визначено переможцем. Згідно підписаного договору ТОВ «Дивосвіт-Плюс» отримає 131 тис. 400 грн. У другій закупівлі крім ТОВ «Дивосвіт-Плюс» заявку на участь у тендері подало ТОВ «Спортивний клуб «Олімп», яке багато років є учасником тих самих закупівель, у яких приймає участь ТОВ «Дивосвіт-Плюс», але неодмінно програє йому. Цього разу також пропозиція ТОВ «Дивосвіт-Плюс» виявилась економічно вигіднішою: 657 тис. грн. проти 667 тис. 500 грн. у ТОВ «СК «Олімп». Таким чином за обома закупівлями вартість години оренди льоду у ТОВ «Дивосвіт-Плюс» склала 2190 грн. Згідно протоколу засідання комітету з конкурсних торгів, комітет розглянув пропозицію та документи надані ТОВ «Дивосвіт-Плюс», серед яких була довідка про те, що учасника протягом останніх 3-х років не було притягнуто до відповідальності за законом «Про захист економічної корупції» (?!!!), визнав пропозицію відповідною до тендерної документації та до закону «Про публічні закупівлі», й одноголосно прийняв рішення про намір укласти договір. Договір про надання послуг між ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» та ТОВ «Дивосвіт-Плюс» було підписано 30 вересня.
Слід зазначити, що у серпні поточного року ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» орендувала лід у Білій Церкві та Вінниці. Тоді година оренди льодової арени коштувала 800 грн. Зазначимо також, що ковзанки «Льодовий Період» у Білій Церкві та СК «Льодовий Клуб» у Вінниці мають такі ж самі параметри та технічні характеристики як і Ковзанка на Оболоні, яка належить ТОВ «Дивосвіт-Плюс». Також ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» нещодавно провела ще одну закупівлю льоду у Білій Церкві для проведення відкритої першості команд 2007 р.н. 12 годин оренди 1 та 2 жовтня коштувало 10 тис. грн., тобто 833 грн. за годину.
Нагадаємо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Приватна організація ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» зареєстрована 23 березня 2008 року, ії співзасновниками зазначені Громадська організація «Київська міська федерація хокею» та Завальнюк Вячеслав Дмитрович. Обов'язки керівника ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» з червня 2014 року виконує Чибірев Віктор Васильович. ТОВ «Дивосвіт-Плюс» має статутний капітал розміром 10 млн. 430 тис. грн., його співзасновниками є: Бєлоцька Анна Олександрівна з часткою у статутному фонді 5 млн. 757 тис. 360 грн., кіпрська компанія Бенефісіал Інвестментс Лімітед (Beneficial Investments Limited), м. Нікосія, з часткою 3 млн. 629 тис. 640 грн. та Тимофєєв Сергій Олександрович з розміром внеску до статутного фонду 1 млн. 43 тис. грн.. Зазначимо, що Сергій Тимофєєв з квітня 2015 року очолює Громадську раду при Міністерстві молоді та спорту України. У 2013-2014 роках С. Тимофєєв входив до громадської ради при КМДА.

Джерело: Prozorro 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди