Автор: Prozorro
Дата: 23/11/16 12:30
 
Спорткомплекс "АТЕК" (Фото з власного архіву)
Громадська організація «Київська міська федерація хокею» підвела підсумки допорогової закупівлі за предметом «Послуги, пов'язані з використанням спортивних споруд (оренди льодового поля та прилеглих приміщень)» загальною кількістю 45 годин.
Оскільки на участь у тендері зареєструвався один учасник аукціон не проводився. Переможцем закупівлі визначене ТОВ «АТЕК-Спорт», яке запропонувало ковзанку спорткомплексу «АТЕК». До цінової пропозиції було надано Договір про співробітництво від 18 серпня 2016 року між ТОВ «АТЕК-Спорт» та ПрАТ «АТЕК» в особі генерального директора Ільєнко Лариси Олександрівни щодо використання льодової арени. Строк дії цього договору становить 2 роки з можливістю продовження. Вартість пропозиції ТОВ «АТЕК-Спорт» на участь у закупівлі дорівнювала 98 тис. 500 грн. Таким чином година оренди льодової арени становить 2 тис. 188 грн. 89 коп. Договір на надання послуг з оренди льоду підписаний 25 листопада.
Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АТЕК-Спорт» було зареєстрована 6 квітня 2016 року. Статутний фонд ТОВ складає 1000 грн. Основним видом діяльності є «Функціювання спортивних споруд». Засновником та керівником ТОВ «АТЕК-Спорт» вказано Маковецького Віталія Олексійовича.
Слід зазначити що нещодавно Господарський суд міста Києва в черговий раз розглянув позов Приватного акціонерного товариства «АТЕК» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Спортивний клуб «Олімп» про витребування майна з чужого володіння та визнання недійсними додаткових угод до договору оренди та зустрічний позов ТОВ «СК «Олімп» до ПрАТ «АТЕК» про визнання права користування та усунення перешкод у користуванні орендованим майном. Згідно рішення суду було задоволено зустрічний позов. Господарський суд зобов'язав ПрАТ «АТЕК» усунути і не чинити перешкод ТОВ «СК «Олімп» у користуванні орендованим майном, згідно умов договору оренди майна від 25 жовтня 2001 року, яке відповідно до висновків суду чинне по 25 жовтня 2051 року.

Джерело: Prozorro 
Теги: атек,  кмфх



 
1.   Андрій Ігорович   23/11/16 20:57    

Смулянские нервно завидуют под обещания адвокатов и решал всё вернуть взад?))))


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.021 секунди