Автор: Prozorro
Дата: 27/11/16 11:53
 
Лого ДЮСШ Сокіл (Мал.: ХК Сокіл)
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Сокіл-Київ» оголосила про проведення тендеру на спортивно-оздоровчі послуги льодової арени та прилеглих приміщень. За умовами закупівлі переможець має забезпечити у грудні 2016 року 57 годин оренди льодової арени у м. Києві. Очікувана вартість закупівлі становить 125 тис. грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 5 грудня.
За умовами закупівлі Льодова арена має бути пристосована для проведення навчально-тренувальних занять та проведення змагань з хокею з шайбою площєю не менше 26 х 56 м², бути обладнана комплектом хокейних воріт, бортами відповідного стандарту, табло, льодовідновлювальною машиною та мати чітку розмітку для гри «хокей з шайбою». Освітлення має бути згідно чинного законодавства (не менше 300 лк). В прилеглих приміщеннях повинні міститися душові, роздягальні, медпункт та місця для зберігання хокейної форми та інвентаря.
Зазначимо, що у вересні поточного року ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» вже проводила тендер з оренди льодової арени для тренувань вихованців ДЮСШ у жовтні-грудні 2016 року. Переможцем закупівлі тоді було визначено ТОВ «Дивосвіт-Плюс», яке запропонувало ковзанку, розташовану за адресою вул. Л. Гавро 4-г. 300 годин оренди Льодової арени коштували 657 тис. грн., тобто 2190 грн. за годину.
Нагадаємо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Приватна організація ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» зареєстрована 23 березня 2008 року, ії співзасновниками зазначені Громадська організація «Київська міська федерація хокею» та Завальнюк Вячеслав Дмитрович. Обов'язки керівника ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» з червня 2014 року виконує Чибірев Віктор Васильович.

Джерело: Prozorro 
Теги: сокіл



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди