Автор: ФХУ
Дата: 05/07/16 20:30
 
І. Кушнір (Фото: ПАТ «ХК «Київміськбуд»)
Одним із питань порядку денного виконкому Федерації хокею України було затвердження першого віце-президента організації. Останній рік ця посада залишалася вакантною.
Президент Федерації Анатолій Брезвін вніс пропозицію затвердити на вакантну посаду Ігоря Миколайовича Кушніра. «Приємно, що з’являються нові люди, які займаються підтримкою хокею, піклуються про дитячий спорт і хочуть розвивати цей вид спорту разом із нами. Ігор Кушнір – саме така людина. Це фахівець із великим досвідом успішної діяльності у бізнесі. На даний момент він є президентом та головою правління ПАТ «Київміськбуд». Йому лише 45 років. Він сповнений сил та бажання внести свіжий подих у розвиток вітчизняного хокею», – представив Ігоря Миколайовича президент Федерації.
Кандидатура Ігоря Кушніра викликали одноголосну підтримку з боку членів виконавчого комітету.

Кушнiр Iгор Миколайович
Народився 14 червня 1971 року в м. Чернівці.
Освіта
У 1990 році закінчив Крюківський машинобудівний технікум.
У 2002 році закінчив Кременчуцький державний політехнічний університет (за фахом - інженер- механік).
У 2004 році закінчив Кременчуцький державний політехнічний університет (за фахом -економіст підприємств).
Науковий ступінь: кандидат юридичних наук.
З 2002 року депутат Кременчуцької міської ради.
Нагороди і почесні звання: Грамота Міністерства оборони України (2010, 2011 роки), Відзнака Міністерства оборони України “Вогнепальна зброя (2011 р.), відзнака Міністерства оборони України “Знак пошани” (2011 р.), Подяка Міністерства оборони України (2012 р.), Почесне звання «Заслужений економіст України» (2012 р.), Грамота Первинної профспілкової організації ПАТ “ХК “Київміськбуд” (2013 р.)
Досвід роботи:
1988 – 1990 - електрозварювальник Кременчуцького житлобудівного комбінату;
1990 – 1992 - військова служба в Збройних Силах;
1992 – 1993 - водій ТОВ «Союз Південь-Північ»;
1993 – 1995 - комерційний директор ТОВ "Вояж;
1995 – 1997 - директор ТОВ "КП агрофірма "Зірка";
1997 – 2001 - генеральний директор ТОВ «Кременчуцька нафтова компанія»;
2001 – 2008 - директор ТОВ "МіС";
02.2008 – 03.2010 - директор ТОВ "Житлоінвест";
03.2010 – 02.2012 - заступник Міністра оборони України;
04.2012 - віце-президент АТ ХК "Київміськбуд";
25.04.2012 - на загальних зборах акціонерного товариства холдингова компанія "Київміськбуд" обраний Головою правління - президентом Публічного акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд".



Також під час засідання виконавчого комітету Федерації хокею України було обговорено питання підготовки до чемпіонату світу з хокею 2017 року в Дивізіоні ІА, місцем проведення якого на щорічному Конгресі Міжнародної федерації був визначений Київ. Зокрема, учасники виконкому затвердили голову та склад локального організаційного комітету.

Президент Федерації Анатолій Брезвін запропонував призначити Георгія Зубка головою оргкомітету Федерації з проведення чемпіонату світу з хокею 2017 року в Україні. Пропозиція президента Федерації була підтримана одноголосно усіма членами виконкому.

Сам Георгій Юрійович розповів про склад організаційного комітету та зауважив, що місце в цьому органі знайдеться для усіх, хто має бажання та змогу допомогти в організації чемпіонату світу: «В залежності від результатів роботи та потреб склад оргкомітету може змінюватися. На даний момент до нього входять віце-президенти Вадим Сисюк та Олександр Сопіт, виконавчий директор Сергій Коваль, член виконкому Михайло Царенко. Прес-секретарем чемпіонату світу буде Ольга Багата. Оргкомітет відкритий. Тому всі хто мають бажання та можуть продемонструвати ефективність в процесі підготовки – ласкаво просимо. Ми запросимо до складу оргкомітету представників депутатського корпусу та міськдержадміністрації для швидкої комунікації з київської владою. Будемо виходи виключно із питань доцільності та ефективності».

До складу структури висловив бажання долучитися й віце-президент Сергій Левцов, який на найближчому засіданні оргкомітету представить потенційні напрямки своєї роботи та шляхи вирішення питань пов’язаних з ними.

Також новопризначений голова оргкомітету поділився своїм баченням щодо проведення чемпіонату, а також виокремив пріоритетні завдання Федерації.

«Чемпіонат – це хороший інструмент для популяризації хокею. Для нас важливим є створення якісного спортивного свята для міста та країни в цілому, проведення чемпіонату на високому організаційному рівні та отримання високих оцінок від Міжнародної федерації. Це ті базові завдання, які ми ставимо перед собою. Ми розраховуємо на підтримку з боку Міністерства молоді та спорту України, міської влади. Вже розпочато роботу із потенційними спонсорами заходу. Можу констатувати зацікавленість у підтримці чемпіонату з їх боку. Плюс до всього іншого – наша організація вже має досвід проведення чемпіонатів світу. Тому спільними зусиллями ми зможемо досягти максимального результату з точки зору поставлених завдань», – зазначив Георгій Зубко. – Для нас пріоритетним є принцип відкритості. Зокрема, для уникнення всіляких чуток та домислів ми плануємо повністю відкрити бюджет чемпіонату. Ми покажемо хто фінансує чемпіонат і яким чином ці кошти витрачаються. Другий принцип – це принцип компетентності. До організації чемпіонату будуть залучені виключно кваліфіковані фахівці. Це і люди з нашого найближчого оточення – Федерації – та спеціалісти з досвідом проведення крупних міжнародних проектів. Ми ставимося до чемпіонату не лише як до дев’ятиденного спортивного турніру. Це й частина загально масштабної кампанії по позиціонуванню України в світі. Роботи попереду дуже багато. Але ми маємо бажання, розуміння та засоби для досягнення поставленої мети».

Щодо питання можливого конфлікту інтересів пісенного конкурсу «Євробачення» та чемпіонату світу Георгій Юрійович був лаконічним: «Наша заявка на проведення чемпіонату та перемога у тендері не були секретом ні для кого. Тому наша позиція однозначна – чемпіонат світу з хокею має відбутися у визначеному місці та у визначений час».

Джерело: ФХУ 
Теги: зубко,  кушнір,  фху
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди