Автор: КМДА
Дата: 19/06/20 08:48
 
Детальний план території Милославська-Закревського (Мал. КМДА)
Спортивний комплекс на перспективній ділянці вулиці Милославської в Деснянському районі столиці буде збудовано коштом інвестора. Для його залучення проведуть інвестиційний конкурс.
Як повідомили в Департаменті економіки та інвестицій, про це йдеться в розпорядженні КМДА № 862.
Проєктом передбачено будівництво спортивного комплексу на земельній ділянці площею близько 0,85 га. Орієнтовна площа споруди становитиме 6 тис. кв. м. Там заплановано розмістити спортивні зали, приміщення для фізкультурно-оздоровчих занять, льодову арену, ігрову залу, зали для занять боксом і боротьбою, а також адміністративні приміщення.
Орієнтовні техніко-економічні показники та проєктні рішення реалізації об’єкта інвестування визначатимуть на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.
Замовником будівництва об’єкту та передінвестиційних робіт є столичне комунальне підприємство «Київське інвестиційне агентство».
Нагадаємо, що у грудні 2019 року депутати Київської міської ради Юрій Зубко та Сергій Майзель вимагали включити до програми економічного і соціального розвитку Києва на 2020 рік фінансування розробки технічної документації із землеустрою та заходів пов'язаних із відведенням земельної ділянки під будівництво багатофункціонального комплексу їз льодовою ареною на перетині вул. Милославської (продовження) та вул. Закревського у розмірі 200 тис. грн.

Джерело: Київська міська державна адміністрація 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди