Вілкул обіцяє добудувати Льодові Арени у 3 містах поточного року https://www.mournhockey.com.ua Стрічка коментарів сторінки Cotonti Fri, 29 Mar 2024 11:44:13 +0200 Сторінка що коментується О. Вілкул (Фото: Урядовий портал)У рамках реалiзацiї державної цiльової соцiальної програми "Хокей України" у 2013 роцi заплановане вiдкриття трьох льодових арен: у Луганську, Дружкiвцi (Донецька обл.) та Севастополi, повiдомив вiце-прем'єр Олександр Вiлкул.
"Триватиме реалiзацiя програми "Хокей України", зокрема, цього року буде вiдкрито сучаснi льодовi арени в Луганську, Дружкiвцi та Севастополi", - сказав вiн, виступаючи на розширеному засiданнi уряду в середу.
Крiм того, за словами вiце-прем'єра, поточного року в рамках пiдготовки до проведення в Українi чемпiонату Європи з баскетболу 2015 року планується будiвництво тренувальних спортивних комплексiв i баз, виконання капiтального ремонту Палацу спорту в Києвi та "Метеору" у Дніпропетровську, а також вкладення коштiв у розвиток iнфраструктури мiст-учасникiв. Read more ⇒]]>
Wed, 27 Feb 2013 20:23:00 +0200