Мінмолодьспорт: хокейний сезон продовжується, льодова арена - функціонує https://www.mournhockey.com.ua Стрічка коментарів сторінки Cotonti Fri, 29 Mar 2024 17:47:27 +0200 Сторінка що коментується Лід у Палаці спорту існує (Фото: Мінмолодьспорт)ДП "Палац спорту" виступає з офіційною заявою про те, що інформація про розтоплення льодової арени є надуманою та не відповідає дійсності.
"Якщо б журналісти звернулися за коментарями до ДП «Палац спорту», вони б отримали інформацію, що найближча гра хокею з шайбою була запланована та відбудеться 20 січня 2016 року", - говориться в заяві.
Палац спорту – це єдиний, сучасний багатофункціональний майданчик, в наявності якого є спеціальне термопокриттям, яке дозволяє переходити з одного заходу на інший, з режиму льодової арени в режим баскетбольного, гандбольного майданчика, концертного залу, тощо, проводити на арені будь-які змагання, як з хокею, баскетболу, гандболу, боксу, боротьби, художньої та спортивної гімнастики, тощо, так й розважальні заходи – концерти, творчі вечори. Read more ⇒]]>
Wed, 13 Jan 2016 15:27:00 +0200