О. Сєнкевич і депутати вивчать можливість будівництва льодової арени в Миколаєві https://www.mournhockey.com.ua Стрічка коментарів сторінки Cotonti Fri, 29 Mar 2024 09:40:10 +0200 Ilya А то что тренировочный сарай, а не 10-тысячник, то это только +, в "центре мира", коим является Николаев 10-тысячник точно не нужен!
И не факт что тендер достанется WM. Времена чуток не те. Вон в Богуславе пару лет назад они пролетели, посмотрим на этой неделе, что там с Черкассами будет. Во всяком случае совсем под ковром распилить не удастся, надо будет всю свою требуху показать (как это намедни сделали 2 клоуна-"владельца" последних работающих надувных(жестяных) сараев в Киеве).
И надеюсь что в случае продолжения "реконструкции" Авангарда все эти деятели тоже втихаря раздерибанить все не смогут, как минимум кто что "осваивать" собрался будет видно...]]>
Thu, 01 Jan 1970 03:00:00 +0300
Thu, 01 Jan 1970 03:00:00 +0300 Сторінка що коментується Презентація у Миколаївській міськраді (Фото: Миколаївська місьрада)Льодова арена на 490 місць з катком розміром 30 на 60 метрів може з'явитися у Миколаєві, якщо буде на те воля міської ради та міського голови.

Сьогодні, 2 вересня, у мерії представники WM group компанія, що спеціалізується на будівництві льодових ковзанок різного рівня складності, презентували концептуальні ескізи 2 крижаних арен, які можуть використовуватися для професійного і аматорського спорту. Перша розміром 3 300 кв. м, на 340 посадочних місць, вартістю близько 110 млн. грн., друга побільше - 5 200 кв. м на 490 посадочних місць, вартістю близько 140 млн. грн. Можливі майданчики для розміщення арени - територія біля Центрального міського стадіону та в парку «Юність».

І міський голова Олександр Сєнкевич, і його заступник Євген Шевченко, і начальник управління у справах фізичної культури і спорту Олег Машкін, і депутати міської ради Ігор Дятлов, Олег Крисенко, Федір Панченко, Владислав Єнтін, Володимир Криленко, Олександр Омельчук, Лариса Веселовська у цілому висловилися за розвиток зимових видів спорту в Миколаєві.

Проект льодової арени у Миколаєві (Мал.: Миколаїська міськрада)
Ігор Дятлов запропонував залучити кошти державного бюджету для будівництва такого масштабного об'єкту. Олег Крисенко вважає, що, якщо будувати, то будувати Палац спорту, в якому можна буде займатися і зимовими, і літніми видами спорту. Федір Панченко сказав, що, якщо об'єкт не зможе себе окупати, то через певний час він помре, тому Ф. Панченко запропонував розглянути можливість будівництва спортивно-розважального центру з можливістю розміщення тут магазинів, кафе.

- Спорт ніколи не був прибутковим видом діяльності. Це завжди видаткова частина, як і соцсфера, освіта, але це внесок в розвиток здорового покоління, - сказав Олександр Сєнкевич. - Потрібно шукати можливість залучення державного фінансування, позабюджетного фінансування від фондів, які займаються спортивною інфраструктурою в світі.

Учасники зборів прийшли до висновку, що починати потрібно зі створення проекту, під який після шукати фінансування.

Миколаївська міська рада, 02.09.2016

Відео по темі:
]]>
Sat, 03 Sep 2016 09:43:00 +0300