У Черкасах офіційно запрацювала льодова арена https://www.mournhockey.com.ua Стрічка коментарів сторінки Cotonti Fri, 29 Mar 2024 07:32:16 +0200 Сторінка що коментується Відкриття ковзанки у Черкасах (Фото: Вичерпно)Від сьогоднішнього дня у Черкасах на території КП «Центральний стадіон» розпочала свою роботу льодова ковзанка «Слайс». Офіційно відкрили її інвестори, директор КП та міська влада на чолі з заступником міського голови Юрієм Ботнаром.

Приватна підприємиця Катерина Скороход розповіла, що її запросила ініціативна група хокеїстів Черкаської області з проханням збудувати ковзанку в Черкасах. У свою чергу, підприємці з Кропивницького звернулися до влади міста за допомогою.

- Льодова арена й справді на часі, адже місту її не вистачало. Ми ж у свою чергу, не лише підтримали ідею, а й сприяли її втіленню, — сказав заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар. — Дуже важливо, що ця ковзанка зведена за кошти інвесторів, а комунальне підприємство «Центральний стадіон», на якому вона розміщена, буде отримувати додаткові кошти за оренду площі. Тому тут переваги однозначні. Та основною перевагою є, звичайно ж, здоров’я черкасців. Я сподіваюся, що всі, хто вміє кататися на ковзанах, долучаться, а ті, хто ще не вміють – навчаться.

Крита ковзанка «Слайс» проектувалася за сучасними європейськими технологіями. Розмір льодової арени дозволяє проводити тренування з хокею та фігурного катання, використовувати її як майданчик для спортивних змагань та масового катання.

За 45 хвилин катання для дітей до 12 років оплата складає 70 гривень, дорослим – 100 гривень. За прокат ковзанів потрібно заплатити 30 гривень. У наявності є ковзани з 26 до 49 розміру.

Важливо, що користувачі ковзанки оплачують лише час, проведений на льодовому полі. Для цього кожному видається спеціальна картка, яка фіксує час проведення на льодовому полі та поза ним. Також на території критої ковзанки є теплий куточок, де можна зігрітися кавою чи гарячим шоколадом.

Ковзанка працює без вихідних та перерви з 10:00 до 22:00 год.

Заступник міського голови Юрій Ботнар зазначив, що на 2019 рік міська влада вже заклала у бюджет понад 20 млн грн на спортивну інфраструктуру. Наступного року міська влада планує звести на території КП боксерський ринг під накриттям. Також хочуть поставити на всій території КП шахівниці.

- Ми хочемо, аби на Центральному стадіоні кожен квадратний метр був насичений спортивним змістом, аби тут не було наливайок-забігайлівок. Ми й надалі хочемо розвивати Центральний стадіон, адже для нас важливо перетворення Черкас на спортивну столицю України, тому ми хочемо, аби по всьому місту були розміщені різноманітні об’єкти спортивної інфраструктури, — сказав Юрій Ботнар. — А ця ковзанка є черговим кроком до досягнення цієї мети.

Вичерпно, 13.12.2018

Відео по темі:
]]>
Thu, 13 Dec 2018 15:21:00 +0200