У Сєвєродонецьку відкрили загальноміську ковзанку https://www.mournhockey.com.ua Стрічка коментарів сторінки Cotonti Fri, 29 Mar 2024 13:05:59 +0200 Сторінка що коментується Відкриття ковзанки у Сєвєродонецьку (Фото: Сєвєродонецька міськрада)Одна з найкрасивіших і найзахопливіших зимових романтичних міських розваг – це катання на ковзанах. Цієї зими з настанням сталої мінусової температури нарешті і сєвєродончани дочекалися на таку приємну подію.

11 лютого у Сєвєродонецьку на запасному футбольному полі стадіону КДЮСШ 2 по вул. Сметаніна відкрито загальноміську ковзанку, яка відповідає нормам безпеки на відміну від замерзлих водоймищ, де є небезпечність провалитися під кригу.

Ініціаторами відкриття загальноміської льодового майданчика виступили Президент Луганської обласної Федерації хокею Ігор Єдапін, Сєвєродонецька міська рада та лідер депутатської групи «Сєвєродончани» Ігор Бутков, який надав більше 10 тис.грн. власних коштів для її відповідного обладнання. Також за його дорученням міська влада посприяла у наданні найоптимальнішого місця для розміщення ковзанки з точки зору логістики (тролейбусне сполучення – проїзд до міського Палацу Хіміків - та маршрутне - КДЮСШ 2), заливанні її водою та забезпеченні освітленням у вечірній час.

Після відкриття катка відбулись змагання між міською збірною ветеранів хокею та молодою хокейною збірною.

Начальник відділу молоді та спорту міськради Віталій Невеселий, який грав за збірну ветеранів хокею, надав коментар: «Хочеться подякувати Федерації хокею у Луганській області, Сєвєродонецькій міській раді та безпосередньо Ігорю Буткову, який допоміг нам у встановленні цього льодового майданчика. Хокейна команда буде тут грати, поки будуть морози. Загальноміська ковзанка – це дійсно приємний подарунок мешканцям нашого міста».

Президент Луганської обласної Федерації хокею Ігор Єдапін додав: «Ідея виникла давно. Звернувся до міської влади. Задум був з ентузіазмом прийнятий. Для її реалізації міська влада надала нам вдале місце та важливий ресурс - воду. Дуже сильно допоміг нам коштами Ігор Бутков. Завдяки його допомозі, ковзанка перетворилася в справжній хокейний майданчик, який витримає будь-який кидок шайби».

В.о. міського голови Вячеслав Ткачук, який завітав на відкриття загальноміської ковзанки подякував від команди міської ради Ігорю Єдапіну та Віталію Невеселому за реалізацію ідеї створення загальноміської ковзанки та зазначив: «Це важливо, що міська влада підтримує такі ініціативи. Я радий, що сьогодні відроджується наша хокейна команда «Хімік». Я вітаю всіх!»

Розігравши шайбу, розпочалася цікава та видовищна гра. Льодове полотно випробовувалось на міцність ковзанами, ключками та подачами шайби. На майданчику зашкалював адреналін і тестостерон: свою майстерність у хокеї демонстрували спортсмени, які брали участь у змаганнях високого рівня і які сьогодні з’їхалися до Сєвєродонецьку.

Хоча ветерани одразу взяли на себе ініціативу, крижані баталії завершились з рахунком 5:3 на користь молодіжної збірної.

Льодовий майданчик працюватиме щоденно до 24.00 години.

Ще один приємний сюрприз для містян та гостей Сєвєродонецька - вхід на загальноміську ковзанку абсолютно безкоштовний!

Відео по темі:


Сєвєродонецька міська рада, 11.02.2020]]>
Tue, 11 Feb 2020 18:48:00 +0200