Автор: Прочерк
Дата: 05/07/11 11:09
 
Одарич і Майборода - політичні соратники. Вересень, 2010 року (Фото: Партії Вільних демократів)
Сьогодні міський голова Черкас Сергій Одарич уточнив, за що він звільнив свого заступника Любов Майбороду, наголосивши: «не через критику будівництва льодового палацу». Мер розізлився на заступника за те, що вона побачила, корупцію в омріяному ним проекті.

Сергій Одарич не озвучував на нещодавній сесії міськради претензії до роботи Любов Майбороди (яку того дня було звільнено), бо офіційну заяву з приводу її звільнення він робив раніше.

– Я абсолютно нормально ставлюся до того, що будь-яка людина в нашій команді може критично ставитися до тих чи інших ідей, дій тощо. І те, що Любов Володимирівна проти будівництва льодового палацу – це абсолютно нормальне явище. Причиною для звільнення була заява Любов Володимирівни про те, що влада (а крім мене цим проектом не займається ніхто, тільки я і Михайло Бродський) збирається відмити 20 млн грн. на будівництві цього об’єкту, – зазначив Сергій Одарич. – Я вважаю, що людина, яка працює заступником у іншої людини, яку вона публічно звинувачує в спробі вкрасти 20 млн грн., не може працювати заступником. Якщо заступник має совість, то повинен піти у відставку і не працювати заступником у корупціонера. Відповідно, я не дозволю, щоб у мене заступниками працювали люди, які брешуть про мене. Подібні речі дозволяли собі робити в попередньому скликанні буквально декілька людей у Черкасах, які всюди чітко позиціонували себе як мої опоненти і вороги.

Сергій Одарич визнав, що його можна критикувати за багато речей, але запевнив: «ні до однієї копійки в бюджеті, ні до однієї копійки десь в бюджетах комунальних підприємств, ні до одного квадратного метра землі» він не доторкнувся за 4,5 роки своєї роботи і не доторкнеться в майбутньому.

– А вигадувати і ляпати язиком, щоб десь засвітитися, то це треба тоді не тут працювати. Ось в чому позиція, – завершив Сергій Одарич.

При цьому він уточнив, що хоч усі і говорять про будівництво в Черкасах льодового палацу, однак це неправильне формулювання.

– Повторю, що це не льодовий палац. Це багатофункціональний, спортивно-розважальний комплекс. Льодовий палац – це те, що будує держава у різних містах України: це не палац, а льодовий майданчик, хокейне поле і два ряди глядацьких трибун на 400 місць. Ми будуватимемо не таке. Ми будуватимемо спортивний комплекс на 3-3,5 тисячі глядачів. Там будуть присутні різні ігрові види спорту: хокей, фігурне катання, баскетбол, волейбол, футзал, гандбол (якщо з’явиться з часом). І там будуть проводитися масові заходи, наприклад, концерти, на велику кількість глядачів, – сказав Сергій Одарич.

Відео:


Прочерк, 04.07.2011
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди