Автор: Волинська облрада
Дата: 26/10/17 11:33
 
Засідання комісії Волинської облради (Фото: Волинська облрада)
Федерація хокею Волинської області звернулася з клопотанням про виділення 200 тис. грн з обласного бюджету на соціальні напрямки дяльності, а саме для забезпечення функціонування громадської організації та хокейних шкіл обласного центру.
Пропозицію підтримала постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.
У клопотанні федереції інформують про те, що в в хокейних школах обласного центру займається 140 дітей. Федерація витрачає чимало власних коштів на функціонування цих шкіл. Оренда льодового покриття, оплата роботи тренерів, придбання спеціальної спортивної екіпіровки, витрати на заявкові внески та участь команд в різноманітних турнірах - на все це потрібні великі кошти, які потрібно шукати в спонсорів та меценатів. У федерації вважають, що настав час до залучення й бюджетних коштів для розвитку хокею на Волині. Депутати рекомендували бюджетній комісії обласної ради розглянути клоптання федерації хокею Волині на своєму засіданні.

Джерело: Волинська обласна рада
Теги: луцьк,  савчук



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди