Автор: РПЛ
Дата: 26/02/19 10:11
 
Д. Силантьєв у Сєвєродонецькому Льодовому палаці (Фото: РПЛ)
23 лютого із робочою поїздкою до Сєвєродонецька, що на Луганщині, завітав народний депутат від РПЛ Денис Силантьєв. Першочергово нардеп відвідав Льодовий палац спорту – перлину міста та області, яка потребує реконструкції та відновлення льодового покриття. Із проханням сприяти реконструкції до Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму, в якому Денис Силантьєв є заступником голови, звернулися луганські партійці РПЛ та міська влада. Народний обранець поспілкувався із робочим колективом, відвідувачами «льодового», місцевими хокеїстами, які вимушені тренуватися в сусідніх областях. Місцева влада передала депутату відповідне звернення. Денис Силантьєв пообіцяв усіляко сприяти виділенню коштів на реконструкцію палацу спорту з державного бюджету.

«Льодовий палац спорту важливий спортивний об’єкт не тільки для Сєвєродонецька, але й для всієї Луганщини. Пріоритетним для Радикальної партії Олега Ляшка є розвиток спорту та здорового способу життя. Тож ми будемо сприяти виділенню необхідних коштів з державного бюджету на ремонт, будемо намагатися, щоб цей об’єкт був не тільки реконструйований, але й щоб тут було відновлено льодове покриття», - зазначив Денис Силантьєв.

Також народний депутат відвідав два водно-спортивних об’єкти Сєвєродонецька. Їх плачевний стан визвав занепокоєння у політика, який є призером Олімпійських ігор з плавання. Денис Силантьєв нагадав, що за сприянням Радикальної партії Олега Ляшка в цьому році було виділено 200 млн. грн. на ремонт та реконструкцію водно-спортивних комплексів.

Народний обранець пообіцяв зробити все можливе, щоб в наступні роки ця сума була істотно збільшена та щоб в перелік об’єктів для реконструкції потрапили басейни Сєвєродонецька та Луганщини.

Радикальна партія Олега Ляшка, 25.02.2019
 
1.   Олег Ляшко   26/02/19 10:40    

Дегенерат


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди