Автор: Prozorro
Дата: 31/05/23 08:22
 
Новый каток. Раньше был школьный стадион, за который боролись жители. (Фото: А. Искрицкая)
Комунальне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) «Спортивний Комплекс» оголосило про здійснення закупівлі за предметом Поточний ремонт будівлі структурного підрозділу «Льодова арена» КП «Спортивний комплекс» за адресою: місто Київ, вул. М.Шалетт, 6. Очікувана вартість закупівлі становить 19 млн. 805 тис. 331 грн. 40 коп. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 7 червня 2023 року.
Згідно тендерної документації переможець торгів має провести поточний ремонт будівлі структурного підрозділу «Льодова арена» КП «Спортивний комплекс» за адресою: місто Київ, вул. М.Шалетт, 6 у строк до 31 грудня 2023 року. Серед запланованих робіт: заміна дверей, роботи з теплоізоляції, заміна сантехнічного приладдя, розеток, вимикачів, освітлювальних приладів, внутрішнє опорядження та ін.
Слід зазначити, що 2017 року був проведений капітальний ремонт будівлі КП «Спорткомплекс» «Льодова Арена» за адресою м. Київ, вул. Шалетт,6 майже за тим самим переліком як й зараз. Наразі в тендерній документації не поянюється яким чином сантехнічне та інше обладнання виходить з ладу кожні 6 років.
Нагадаємо, що «Льодова Арена» на вул. Шалетт була урочисто відкрита 21 березня 2011 року. У травні 2011 року Кабінет міністрів України своїм розпорядженням передав вказану спортивну споруду у власність територіальної громади міста. У 2017 році ТОВ «УкрМонтажЛюкс» здійснило капітальний ремонт будівлі КП «Спорткомплекс» «Льодова Арена» вартістю 2 млн. 39 тис. грн.. У 2018 році з'явилось розпорядження КМДА «Про реконструкцію спортивної споруди зі штучним льодовим покриттям з прибудовою під багатофункціональний спортивний комплекс», згідно якого планувалось провести реконструкцію спорткомлексу на Шалетт з добудової другої льодової арени та спортивних залів для інших видів спорту. Того ж року ТОВ «Євробуд 2008» розробило проект такої реконструкції, але в подальшому реалізація цього проекту не просунулась.

Джерело: Prozorro 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.014 секунди