Автор: ФХУ
Дата: 13/11/19 21:09
 
Лого Favorit Sport
Федерація хокею України та Favorit - один з лідерів ринку України в сегменті gaming & sport entertainment, домовилися щодо партнерства. За підтримки «Офіційного Генерального Спонсора» Favorit в столичному Палаці Спорту в період з 12 по 18 грудня відбудеться Чемпіонат світу з хокею U20.
На льодовій арені зустрінуться збірні України, Італії, Франції, Естонії, Угорщини і Польщі.
«Вже втретє поспіль Міжнародна федерація хокею довіряє нам проведення Чемпіонату світу. І для Федерації хокею України, і для мене особисто - це велика честь, адже це доказ того, що ми вдало справлялися зі своєю роботою на минулих чемпіонатах. Але проводити заходи такого масштабу просто неможливо без партнерів. Ми раді співпраці з компанією Favorit і дякуємо їм за це.» - зазначив президент Федерації Анатолій Брезвін.
Чемпіонат світу U20 для Favorit надзвичайно важливий - компанія буде активно вболівати за молодіжну збірну України. Напередодні Favorit став титульним спонсором «молодіжки».
«Дружба з молодіжної збірної з хокею для нас дуже важлива. Ці хлопці надихають своєю грою, запалюють драйвом. І щоб цими емоціями зарядити якомога більше людей, ми хочемо направити максимум зусиль на залучення вболівальників на трибуни. У нас величезний досвід у реалізації спортивних партнерських проектів, і я переконана, що у нашої «молодіжки» буде найкраща підтримка», - коментує партнерство Катерина Машевська, директор з комунікацій Favorit.
За інформацією розміщеною на сайті Favorit Sport проведення лотереї Фаворит спорт здійснює підприємство з 100% іноземними інвестиціями «Українська Національна Лотерея». Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засновником підприємства «Українська Національна Лотерея» є Гонг Конг Руі Бо Інвестмент Лімітед (Hong Kong Rui Bo Investment Limited), Макао, Китай з розміром внеску до статутного фонду 268 666 796.08 грн.. Кінцевим бенефіціарним власником зазначений Фогго Макл Джон, громадянин Великобританії, який мешкає у Гонконзі.

Джерело: Федерація хокею України 
Теги: u-20,  брезвін,  фху
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.008 секунди