Автор: Prozorro
Дата: 11/11/20 21:16
 
Лого ХК «Кременчук» (Мал. Facebook)
Громадська організація "Хокейний Клуб "Кременчук" оприлюднила повідомлення про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури на придбання екіпірування для хокею. В обґрунтуванні застосування переговорної процедури зазначено що відповідно до положень Закону, замовник може застосувати переговорну процедуру закупівлі, якщо замовником було двічі (1) (2) відмінено тендер через відсутність достатньої кількості учасників, при цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації. Таким чином тендерним комітетом було прийнято рішення провести закупівлю за переговорною процедурою з Фізичною особою - підприємцем Філіпповим Юрієм Івановичем. За 43 одиниці хокейного екіпірування (шоломи, нагрудники, щитки, труси, рукавиці, ковзани) ФОП Філіппов Ю.І. отримає 280 тис. грн.
Нагадаємо, що це вже третя закупівля ГО "ХК "Кременчук" проведена ними останьго часу. Раніше були придбані 63 ключки у ФОП Верніков С.Р. вартістю 249 тис. грн. та 40 спортивних костюмів у ФОП Бітков Д.А. вартістю 170 тис. грн..
Зазначимо, що Кременчуцька міська рада на сесії 25 червня прийняла рішення про фінансову підтримку для проведення навчально-тренувальної та спортивної роботи ГО "Хокейний клуб "Кременчук". Згідно цього рішення визначене фінансування ХК Кременчук на 2020 рік у розмірі 4 млн. 127 тис. 100 грн., у тому числі 760 тис. грн. на придбання хокейного інвентарю.

Джерело: Prozorro 
Теги: кременчук



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди