Цього місяця фінська компанія має продемонструвати проект та кошторис на будівництво льодового палацу в Черкасах.
Автор: НародUA
Дата: 19/05/12 09:08
 
Д. Жмаєв (Фото: Твій депутат)
Фіни будуватимуть у Черкасах льодовий палац. За попередньою інформацією, знаходитиметься він у сквері Жужоми неподалік від Долини троянд і буде розрахований на 3,5 тисяч місць.
Про це під час прес-конференції заявив директор підприємства «Черкасиінвестбуд» Денис Жмаєв.
За його словами, представник фінської будівельної компанії «Lemcon» пан Тапані уже приїздив у Черкаси і зустрічався із міським головою Сергієм Одаричем. Сторони обговорили деталі майбутнього проекту. Зараз фіни саме працюють над ескізним рішенням того, яким має бути льодовий палац.
«Ми чекаємо від них пропозицій і кошторису цього будівництва. Я думав, що цей проект буде швидше рухатися. Але ми намагаємося залучити державні кошти для реалізації цього проекту, а це не дуже просто зробити в сучасних умовах. Загальна вартість проекту – 120 мільйонів гривень. Сподіваємося, що 40 мільйонів нам виділить держава за програмою «Хокей України». Також є попереднє погодження від облдержадміністрації, що вони готові включатися і передбачати відповідні кошти. Крім того, ТОВ «Черкаські Мавпи». Вони готові також включатися в цей проект», - розповів Денис Жмаєв.
Він також наголосив, що програма «Хокей України» передбачає реалізацію стандартних проектів:
«Це такі незграбні коробки на 413 посадкових місць. Нас це не влаштовує. Ми бачимо, що це повинен бути сучасний заклад, візитка міста Черкаси. Відповідно до міжнародних баскетбольних вимог, посадкових місць повинно бути не менше, ніж 3,5 тисяч. І ми відштовхуємося від того, щоб можна було проводити у місті змагання міжнародного рівня», - підсумував Денис Жмаєв.

Джерело: НародUA
 
1.   Ilya   19/05/12 09:18    

Это же надо быть таким дебилом, чтобы проговориться

Відповідно до міжнародних баскетбольних вимог, посадкових місць повинно бути не менше, ніж 3,5 тисяч. І ми відштовхуємося від того, щоб можна було проводити у місті змагання міжнародного рівня
Вроде про ледовый дворец говорил, и тут выдал свои реальные намерения! >:) Хрен таким, а на 40 лимонов из бюджета! X-(


2.   realdeal   19/05/12 12:08    

Власне, якщо мова йде про можливість проведення і баскетбольних матчів теж, то це апріорі не льодовий палай, а палац спорту. Але нехай буде і багатофункціональний заклад, виставок та ярмарок в таких кількостях як в Києві там не буде, тож і для хокею місце лишиться.
А те що фіни будуватимуть (якщо будівництво все ж таки відбудеться) надихає.


3.   Ilya   19/05/12 13:19    

realdeal, ти мабуть не прочитав того, що там між рядками написано! Перекладаю: вони хочуть побудувати палац для Черкаських мавп. Про хокей там згадується тільки в контексті отримання 40 млн. із бюджету. Нагідати як Бродський навколо Колеснікова весь час танцює? Якщо тих грошей не буде (а їх й не буде), то й ніякого льодового палацу не зведуть...


4.   Андрій Ігорович   19/05/12 23:32    

Ну арена в принципе может быть многофункциональной, но вроде как прайс очень большой, да и попытка бездвоздмезно освоить деньги на синий сарай тоже весьма неуклюжа, да и у мавп в баскетбольной лиге не все ок, так что проект изначально хромой и кривой.


5.   Massa   02/06/12 16:44    

Вот позавчера прочел в Украине Молодой Льодовий палац біля Долини Троянд В тексте как и в официальном сообщении неожиданно всплывает баскетбол...но при этом никаких объяснений :/


6.   Ilya   02/06/12 18:06    

Ну во-первых, текст в УМ не несет ничего нового. Это перепечатка с перепечаток. Долго же они дуплились, если пресуха состоялась 18 мая, а они это опубликовали только сейчас. А во-вторых в первоисточнике баскетбол тоже упоминается (только завуалировано)

Крім того, ТОВ «Черкаські Мавпи». Вони готові також включатися в цей проект», - розповів Денис Жмаєв.

Ну а в-третьих см. историю вопроса, выборка по тегу черкаси. Вот это, допустим: Одарич розраховує збудувати льодовий палац на 3,5 тисячі місць, или это: Одарич про відставку Майбороди: Я не дозволю, щоб у мене заступниками працювали брехуни


7.   Massa   04/06/12 12:24    

Спасибо, посмотрю! Я понял, что это - перепечатка, но просто каждый раз интересно, в каком же абзаце всплывет тема баскетбола :)


Всього : 7, на сторінці: 7

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди