Автор: Prozorro
Дата: 16/02/17 12:29
 
Лого ТОВ «Дивосвіт-Плюс»
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Сокіл-Київ» підвела підсумки закупівлі на спортивно-оздоровчі послуги льодової арени та прилеглих приміщень. За умовами закупівлі переможець має надати у березні-травні 2017 року 297 годин оренди льодової арени у м. Києві.
Для участі у торгах традиційно зареєсрувались ТОВ «Дивосвіт-Плюс» та ТОВ «Спортивний клуб «Олімп». За підсумками аукціону первісні пропозиції залишилися незмінними: ТОВ «Дивосвіт-Плюс» запропонувало ціну 650 тис. 430 грн., у той час як пропозиція ТОВ «СК «Олімп» виявились, як завжди, вищою: 659 тис. 340 грн. Таким чином вартість години оренди льоду у ТОВ «Дивосвіт-Плюс» склала 2190 грн. Згідно протоколу засідання комітету з конкурсних торгів, комітет розглянув пропозицію та документи надані ТОВ «Дивосвіт-Плюс», дійшов до висновку що підстави відхилення тендерної пропозиції згідно зі статтею 30 Закону України «Про публічні закупівлі» відсутні й одноголосно прийняв рішення про намір укласти договір.
Крім цього, 15 лютого ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» оголосила про нову закупівлю: на послуги з використання спортивних споруд (експлуатація спортивного залу та прилеглих приміщень). За умовами закупівлі переможець має забезпечити протягом березня-травня 2017 року 65 годин оренди спортивного залу. Очікувана вартість закупівлі становить 23 тис. грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 21 лютого.
За умовами закупівлі, спортивний зал має бути пристосованим для проведення навчально-тренувальних занять. Площа не менш як 595 кв.м., висота стелі- не менше 6 метрів. Освітленість спортивного залу має відповідати вимогам СП 1567-7 «Санитарные правила устройства содержания мест занятий по физической культуре и спорту». В прилеглих приміщеннях повинні міститися душові, роздягальні, медпункт та місця для зберігання спортивної форми та інвентаря.
Зазначимо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «Дивосвіт-Плюс» має статутний капітал розміром 10 млн. 430 тис. грн., його співзасновниками є: Бєлоцька Анна Олександрівна з часткою у статутному фонді 9 млн. 387 тис. грн. та Тимофєєв Сергій Олександрович з розміром внеску до статутного фонду 1 млн. 43 тис. грн.. Сергій Тимофєєв з квітня 2015 року очолює Громадську раду при Міністерстві молоді та спорту України. У 2013-2014 роках С. Тимофєєв входив до громадської ради при КМДА. Нагадаємо також, що протягом 2016 року ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» закупила у ТОВ «Дивосвіт-Плюс» «послуг льодової арени та прилеглих приміщень» на загальну суму 1 млн. 675 тис. 960 грн. 50 коп.

Джерело: Prozorro 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди