Автор: Вісник Держзакупівель
Дата: 06/11/11 16:26
 
Схема реконструкції СК Авангард
Підприємство дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок міста Києва "Авангард" здійснило закупівлю в одного учасника на реконструкцію будівлі льодового палацу ДЮУСЦП "Авангард". Про це йдеться в повідомленні на офіційному веб-порталі Державних закупівель.
До торгів було запрошено ТОВ "WM-Україна", з яким 28.10.2011 й підписано договір на проведення реконструкції. Сума договору становить 20 млн. грн. Фінансування відбуватиметься з міського бюджету Києва, у тому числі за рахунок субвенції з Державного бюджету, згідно розпорядження Кабінету міністрів №709 від 13 липня 2011 року.
Нагадаємо, що у грудні 2010 року, також за процедурою Закупівлі у одного учасника, у ТОВ "WM-Україна" було закуплене обладнання для утворення і підтримки штучного льоду на стандартній льодовій арені вартістю 14 982 800 грн.
Слід також нагадати, що ТОВ "WM-Україна" було виконавцем робіт з будівництва льодових палаців у Калуші, Харкові, Херсоні та Донецьку, побудованих на виконання програми "Хокей України", а також низки інших проектів на території України, Білорусі та Молдови.

Джерело: Вісник державних закупівель



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди