Автор: Наші гроші
Дата: 01/12/11 10:43
 
Останні заходи з популяразиції Олімпійського руху та ремонт луганського офісу Національного Олімпійського комітету виявились майже втричі дорожчими, ніж придбані Міністерством сім’ї, молоді та спорту спорттовари та послуги з організації Чемпіонату світу з хокею серед юніорів.

НОК 10 листопада уклав угоду з ТОВ «Градобуд – К» на капітальний ремонт будівлі за адресою вул. Леніна, 57, м.Луганськ. Ремонт 164,6 м2 приміщення обійдеться в 1,10 млн грн., або 7 тис грн. за квадратний метр. Це відповідає вартості нового житла в Луганську.

1 листопада НОК уклав угоду з ПП «Кримський Дозор» на виготовлення книжок та проведення кількох заходів на суму 9,58 млн грн.

В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійська книга» треба надрукувати підручник «Олімпійський спорт», посібник «Олімпійський путівник», українсько-англійський розмовник «Олімпійці розмовляють англійською», альманах «Зірки олімпійського спорту України» 1994 – 2010, книжки «Олімпійське сузір’я України. Атлети», «Олімпійське сузір’я України. Тренери», «Олімпійські ігри Древньої Греції та їх відродження», «Хронологія Олімпійських ігор», «Олімпійська академія України». Передбачено рекламування акції «Олімпійська книга» на ТВ, радіо та друкованих ЗМІ.

Також «Кримський дозор» мав організувати в жовтні-листопаді проведення телевізійної вікторини «Знавець олімпійського спорту», звітно – виборної асамблеї Асоціації олімпійців України, семінару спортивних журналістів, фотовиставки «Спортивні миттєвості» і ХХV Генеральної асамблеї НОК України.

З врахуванням цієї закупівлі, «Кримський дозор» цього року отримав підряди НОКу Сергія Бубки на загальну суму 19,68 млн грн.

В свою чергу з 22 по 25 листопада Управління з матеріально-технічного забезпечення спортивних заходів «Укрспортзабезпечення» Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту за результатами тендерів уклало низку угод на придбання спортінвентарю та послуг на суму 3,87 млн грн.

ДП «Українська компанія металів і сплавів» поставить яхту класу «Фінн» (337 тис грн.), дві яхти класу 470 (по 322 тис грн.), яхту класу «Лейзер» (111 тис грн.). ТОВ «Матсн» за 225 тис грн. поставить п’ять спортивних гвинтівок. У французької фірми «Societe par actions simplifiee GYMNOVA» за 123 тис євро придбано 13 комплектів килимів для збірних команд України з художньої гімнастики, вільної та греко-римської боротьби.

Також Федерація хокею України отримає 1,21 млн грн. за організацію чемпіонату світу серед юніорів по хокею з шайбою (2012 IIHF Ice Hockey U-20 World Championship Division II Group A).

Наші гроші, 30.11.2011
Теги: u-20,  фху



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди