Автор: Львівська ОДА
Дата: 08/12/11 22:58
 
Заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький (Фото: Львівська ОДА)
8 грудня в приміщенні обласної державної адміністрації відбулася нарада щодо освоєння та планування території біля стадіону «Арена Львів» та вирішення питань транспортного забезпечення під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Губицького.
На нараді були присутні керівники обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові», інституту «Західіпрошлях», управління ДАІ ГУ МВСУ у Львівській області, Державного інституту проектування міст «Містопроект», ТзОВ «Укрдизайнгруп», ДП «Львівський інститут землеустрою», служби автомобільних доріг у Львівській області.
Під час наради обговорено питання щодо завершення викупу земельних ділянок з метою суспільної необхідності та будівництва транспортної розв’язки і визначення її місця в структурі планування кварталу забудови стадіону «Арена Львів», варіантів розміщення льодового палацу для хокею з шайбою в рамках підготовки проекту «Олімпійська надія 2022» та будівництва баскетбольної арени з перспективою проведення чемпіонату Європи з баскетболу або розміщення єдиного універсального комплексу для проведення зазначених спортивних подій, доопрацювання транспортно-пішохідної схеми до стадіону «Арена Львів», схеми транзитного руху по кільцевій дорозі з урахуванням досвіду проведення масових заходів на стадіоні «Арена Львів».
За результатами наради були надані відповідні доручення.

Джерело: Львівська ОДА
 
1.   зубра   19/04/12 22:36    

губицький ітак прибрав до своїх рук 90га землі в пустомитівському рн.іще йому мало що лізе на людські землі,здохнем і там зігнеєм а землі своеї невідамо.геть банду!!!


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди