Автор: МОН
Дата: 13/02/12 19:50
 
В. Сисюк (Фото: Мінсім'ямолодьспорт)
11 лютого 2012 року в селі Великий Перевіз Полтавської області відкрито новий льодовий майданчик «Псьол». Відкрив льодову споруду заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Вадим Сисюк.
Новий льодовий майданчик стане центром розвитку льодових видів спорту для місцевих жителів, зокрема дітей та молоді. Тренуватиметься на ньому і місцева хокейна команда «Псьол». Споруда - льодове поле, що має розмір 58 м на 28 м, оснащена хокейними бортами, освітленням, захисною сіткою.
Під час відкриття нового льодового майданчика заступник Голови Служби зазначив, що ковзанка - справжній дарунок для кожної сім’ї в селі, це свято в першу чергу для підростаючого покоління, адже за молоддю - наші спортивні перемоги та здорове, повноцінне майбутнє країни.
«Переконаний, що займаючись на цьому майданчику, діти, молодь ставатимуть міцніші і тілом і духом, загартовуватимуть себе фізично і стануть міцніші духовно, вчитимуться здобувати перемоги і в спорті, і в житті!», – наголосив Вадим Сисюк.
В день відкриття на новому майданчику свою майстерність продемонстрували місцеві хокейні команди, які брали участь у розіграші Кубка «Великий Перевіз».

Джерело: Міністерство oсвіти і науки, молоді та спорту України
Теги: сисюк
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди