Автор: Адмiнiстрацiя Президента
Дата: 24/02/12 14:05
 
В. Янукович відкриває Льодову арену у Дніпропетровську (Фото: Дніпропетровська ОДА)
У Дніпропетровську Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті Льодової арени.
Глава держави подякував усім, хто брав участь у будівництві нового спортивного майданчика, та побажав перемог спортсменам, які на ньому виступатимуть.
«Мені дуже приємно бути сьогодні на цій чудовій події – відкритті Льодового стадіону, який слугуватиме майбутнім поколінням, виховуватиме мужніх і сміливих людей. Я вас всіх вітаю з цим святом і бажаю яскравих перемог», - сказав Віктор Янукович.
Президент нагадав, що Дніпропетровська область дала Україні й світові багатьох видатних спортсменів. «Дніпропетровщина завжди була спортивною - тут був не тільки масовий спорт, тут був спорт високих досягнень», - наголосив він.
Віктор Янукович висловив упевненість, що на новій Льодовій арені будуть тренуватися майбутні чемпіони з хокею та фігурного катання.
Глава держави також звернув увагу на те, що кошти на спорудження об'єкта залучалися завдяки спільним зусиллям місцевої та центральної влади.
Віктор Янукович переглянув показові виступи юних фігуристів на новій Льодовій арені.

Довідково. Льодова арена у Дніпропетровську – перша хокейна база, збудована на Дніпропетровщині за підтримки Президента України у рамках Державної цільової соціальної програми «Хокей України». Об'єкт має спортзал, роздягальні з душовими кімнатами, приміщення для коментаторів, тренерів та суддів.
Упродовж останніх років з обласного бюджету Дніпропетровщини збільшуються видатки на виконання програми «Хокей України». У регіоні також працює позашкільний навчальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з фігурного катання на ковзанах», де під керівництвом 17 висококваліфікованих тренерів займаються понад 200 спортсменів. Серед випускників цієї школи – перша олімпійська чемпіонка незалежної України Оксана Баюл та учасники XXI зимових Олімпійських ігор 2010 року у Ванкувері Роман Талан і Катерина Костенко.


Джерело: Адмiнiстрацiя Президента України

Відео по темі:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди