Автор: ВДЗ
Дата: 14/06/12 12:08
 
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА
Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Головного управління по фізичній культурі та спорту Київської міської держадміністрації провела тендер на послуги з оренди льодового поля та прилеглих приміщень для Дитячо-юнацької спортивної школи «Крижинка». Закупівля складалася із трьох лотів: лот №1 оренда льоду для дітей від 6 до 10 років, лот №2 для середньої вікової категорії (від 11 до 14 років) та лот №3 оренда льоду для старшої вікової групи, віком від 15 до 17 років.
Переможцем торгів за лотом №1 визначене ТОВ «Дивосвіт-Плюс» (директор Тимофєєв С.О.), яке має ліцензію на проведення господарської діяльності з організації та проведення спортивних занять професіоналів та любителів спорту на ковзанці по вулиці Лайоша Гавро, 4-г. Вартість акцептованої пропозиції склала 200 тис. грн.. Переможець лоту №2 ТОВ «Агенція спортивних розваг» (директор Смулянський Д.О.), яке запропонує ковзанку спорткомплексу «АТЕК», за свої послуги отримає 235 тис. грн.. По третьому лоту торги були відмінені з формулюванням: «На участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій».

Джерело: Вісник державних закупівель
Теги: кмда,  тимофєєв



 
1.   Ilya   15/06/12 14:27    

Народ на Гнезде вопросы позадавал. Вот ответы:
1) Какие были требования к каткам? Вот документация.
2) Кто участвовал в тендере, и частвовал ли в Шалетт. Нет не участвовал. Протокол розкриття пропозицій Как по мне то они и не должны были участвовать, т.к. Шалетт и школа находятся в одинаковом подчинении КМДА. ИМХО с этим и связано то, что тендер по старшей группе не состоялся. Они будут на Шалетт, а младших сплавили на АТЭК с Оболонью.
Ну и если вдумаматься, то невооруженным взглядом виден сговор, то есть обе конторы заранее перераспределили лоты между собой...


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди