У мешканців Білої Церкви буде нова ковзанка. Льодову арену уже збудовали на третину.
Автор: 5 канал
Дата: 02/08/12 10:01
 
А. Присяжнюк на будівництві Льодової Арени (Фото: 5 канал)
До середини жовтня Льодову арену планують здати в експлуатацію. Це буде перша крита ковзанка у місті, завбільшки майже дві тисячі квадратних метрів. Вона матиме майже півтисячі глядацьких місць. За словами губернатора області Анатолія Присяжнюка, тамтешні школярі зможуть кататися на ковзанці задарма. На зведення льодової арени з бюджету виділили 35 мільйонів гривень.
Анатолій Присяжнюк, голова КОДА: "Льодовий мавйданчик, який відповідає усім міжнародним вимогам. Тут можна проводити і чемпіонати України, і міжнародні змагання. Найголовніше те, що він буде утримуватися за рахунок бюджету і буде доступний в першу чергу для діточок. Буде відкрита спаортивна школа. Діти, які будуть тут займатися, це будуть безкоштовно".
Володимир Осін, головний інженер: "Льодова арена не часто будується навіть в Україні. Звичайно, є свої особливості. Припустимо, наавіть саме льодове поле, у якому передбачене охолодження. Потім злив цієї води після таяння. Це льодо-прибиральна машина, приміщення для неї. Колектор для всіляких технологічних речей, технічні приямки".

Відео:



Джерело: 5 канал 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди