Автор: Кіровоградська ОДА
Дата: 11/12/12 13:43
 
Апаратна нарада у Кіровограді (Фото: Кіровоградська ОДА)
Під час апаратної наради голова Кіровоградської ОДА Сергій Ларін згадав, що цими вихідними Кіровоградщину з робочою поїздкою відвідав президент Федерації баскетболу України Олександр Волков. Він зазначив, що разом з Олександром Анатолійовичем вони відкрили оновлений спортивний зал факультету фізвиховання КДПУ ім. В.Винниченка. Реконструкцію залу Сергій Ларін охарактеризував як гарний приклад державно-приватного партнерства, бо ж на ремонт і оснащення приміщення державного вишу були витрачені кошти бізнесу. Так, компанія "Велта" профінансувала відповідні роботи більш ніж на 2 млн. грн. Кошти чималі, та й результат значний – тепер факультет фізвиховання може похвалитися спортивною залою європейського зразка із сучасними роздягальнями, паркетом, який стелили із врахуванням специфіки гри у баскетбол тощо. Основа спорту, здорового способу життя і здорової нації, на думку Сергія Ларіна, - розвиток і підтримка дитячо-юнацького і масового спорту. Саме на цьому він і наголосив під час апаратної наради. А тому амбітна мета щодо створення спортивного мультиплексу в області для її очільника не втрачає актуальності, про що він також не забув під час наради. Згадав Сергій Ларін і про майбутній льодовий палац, будівництво якого в Кіровограді фінансуватиме держава. З цього приводу міський голова Кіровограда Олександр Саінсус назвав відібраний уже майданчик для будівництва палацу, найімовірніше його зводитимуть неподалік Кіровоградського національного технічного університету.
Не забув голова облдержадміністрації і про іще одне важливе питання що стосується спортивних споруд, зокрема спорткомплексу "Колос". Він розповів, що уже мав розмову із нинішнім власником цього приміщення. Керівник області переконаний, що "Колос" це хороша база для створення спортивного інтернату, тому необхідно знайти компроміс, такий варіант, аби повернути комплексу його первинне значення. Саме з цією метою і відроджуватиметься спорткомплекс.

На черговому засіданні сесії Кіровоградської міської ради, яке відбулося 11 грудня, депутати прийняли рішення про виділення ДП «Льодові арени» ділянки, розміром 1,2 га на проспекті Університетський під будівництво льодового палацу.

Джерело: Кіровоградська обласна державна адмiнiстрацiя 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди