Канал "Хокей" співчуває глядачам та просить вибачення
Автор: Хокей
Дата: 11/12/12 18:21
 
Лого т/к "Хокей" (Мал: Телепростір)
Всупереч попереднім домовленостям, Федерація хокею України не змогла забезпечити наявність спонсорів для трансляцій Чемпіонату світу з хокею серед молодіжних збірних (U20), що цими днями відбувається у Донецьку.
"Представники ФХУ та телеканалу "Хокей" досягли відповідної домовленості про трансляції матчів задовго до події, і саме виходячи з цих домовленостей сформована програмна сітка, а також проведено анонсування", — заявив генпродюсер телеканалу "Хокей" Орест Сохар.
Однак у суботу, за два дні до початку Чемпіонату світу керівництво Федерації повідомило представників телеканалу про неспроможність забезпечити спонсорською підтримкою трансляції U-20, додав Орест Сохар.
Телеканал "Хокей" просить вибачення у глядачів за неможливість здійснення трансляції матчів Чемпіонату світу з хокею серед молодіжних збірних (U20). Ми розуміємо Ваше розчарування та невдоволення.
Враховуючи ситуацію, що склалася, та розуміючи бажання глядачів відстежувати події під час турніру, канал "Хокей" пропонує до перегляду щоденні огляди матчів Чемпіонату світу з хокею серед молодіжних збірних (U20) та новини із місця подій.
Команда каналу "Хокей" сподівається на ваше, шановні вболівальники та глядачі, розуміння.


Джерело: Хокей 
Теги: u-20,  телеканал,  фху
 
1.   Андрій Ігорович   12/12/12 22:27    

По факту нефиг такое и показывать, кому к примеру интересен сегодняшний пройоп от итальянцев? Это только для гурманов-мазохистов. Играет молодежь по сути в третьем дивизионе, без шансов на подъем вверх, вполне предсказуемый результат, нельзя долгое время ничего не делать, а потом вдруг раз и в элиту выскочить, большой привет всем развивателям хоккея за последние двадцать лет.


2.   Андрій Ігорович   12/12/12 22:41    

Зато они кубок первого канала будут показывать, что неудивительно, явно матчи будут поинтересней молодежного чм в третьем дивизионе. И как видим, у канала нет проблем с деньгами, но и платить непонятно за что они не готовы.


3.   Віктор   13/12/12 01:46    

Ганьба! Стидоба інакше і не скажеш.Хочуть грати в еліті, а вийде як завжди. З таким відношенням до цього виду спорту, де хокей задекларований тільки на папері, ми будемо мати такі ж паперові результати.


4.   Ilya   13/12/12 10:11    

Андрій Ігорович:
Зато они кубок первого канала будут показывать, что неудивительно, явно матчи будут поинтересней молодежного чм в третьем дивизионе.

А смысл? :/ Кубок первого канала можно увидеть по 1000 и 1 другим источников, а вот вчерашнюю порнографию с участием малолетних инвалидов больше нигде и не увидишь... Хотя согласен, по общенациональному тв такое показывать нельзя! :( На сайте фхуистов этому самое место. Я бы еще перед трансляцией предупреждение сделал: детям, учащимся играть в хоккей, беременным женщинам и людям с неустоявшейся психикой просмотр не рекомендован. >:)


5.   Андрій Ігорович   13/12/12 11:43    

Илья:
Кубок первого канала можно увидеть по 1000 и 1 другим источников
Неправда, у большинства в Киеве кабель, а не спутник + скорее всего ОРТ вещающее на Украину его показывать не будет.
А вчерашний третий дивизион, хорош только для осознания реального положения вещей, что бы не было напрасных иллюзий.


6.   Ilya   13/12/12 12:01    

А интернет в Украину еще не провели? :P В интернете можно найти практически все трансляции (причем преимущественно в неплохом качестве, типа этого)


7.   Андрій Ігорович   14/12/12 10:55    

Не у всех дома плазма к нету подключена. И вообще по привычке удобней смотреть ТВ, а не через нет. Плюс нет тоже не всегда быстрый. Особенно за городом.


Всього : 7, на сторінці: 7

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди