Автор: КМДА
Дата: 22/03/13 12:44
 
Віктор Корж (Фото: КМДА)
Відбулася перша Колегія Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, на якій освітянська й спортивна громадськість міста та керівництво столиці обговорювали стан і перспективи розвитку фізичної культури і спорту.
«У ході принципової розмови ми досягли домовленостей про запровадження нових проектів, про інвентаризацію майна, про перегрупування сил і відродження роботи колегіальних органів. До їхньої діяльності залучать найкращих фахівців, які визначать критерії вищої спортивної майстерності та окремо масового спорту. Крім того, актуальним є питання працевлаштування молодих фахівців, підвищення кваліфікації кадрів спортивної і освітньої галузі», – зазначив заступник голови КМДА Віктор Корж.
Він також наголосив, що на часі запровадження загальноміської програми, яка спрямована на боротьбу зі сколіозом, проведення дитячих олімпійських ігор, що присвячені 100-річчю Олімпізму в Україні. Також необхідне вдосконалення служби спортивної медицини у рамках впровадження медичної реформи у столиці.
Під час Колегії йшлося і про будівництво та реконструкцію великих спортивних об’єктів, а саме: легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності, що на просп. Павла Тичини, 18, та Льодового палацу дитячо-юнацького навчально-спортивного центру профспілок міста Києва «Авангард», що на вул. Мельникова, 46-А, основний етап реконструкції яких має завершитися до Дня Києва.

Джерело: Київська міська державна адміністрація 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.014 секунди