Автор: Укрінформ
Дата: 25/04/13 17:17
 
А. Куликов та А. Брезвін під час прес-конференції (Фото: Спорт.ua)
Федерація хокею України (ФХУ) надіслала до Міжнародної федерації (ІІХФ) заявку на проведення в Донецьку чемпіонату світу 2014 року в групі А першого дивізіону.
Про це у четвер повідомив президент ФХУ Анатолій Брезвін на прес-конференції в Укрінформі.
"Успішне проведення чемпіонату світу-2013 у групі В першого дивізіону, який проходив у донецькому Палаці спорту "Дружба" 14-20 квітня, сподіваємося, вкотре переконає міжнародну спільноту в тому, що ми маємо усі можливості для проведення чемпіонату такого рівня", - наголосив керівник федерації.
За його словами, нинішній чемпіонат став четвертим, який за останні три роки відбувся в Донецьку.
"Після реконструкції "Дружби" у 2011 році вона була головною ареною юніорської першості світу-2011, молодіжних чемпіонатів світу 2012 та 2013 років, а також Суперфіналу Континентального Кубка-2013", - нагадав Анатолій Брезвін.
Господар наступного чемпіонату в дивізіоні 1А визначиться на Конгресі ІІХФ у середині травня під час світової першості в елітному дивізіоні, який прийматимуть Швеція і Фінляндія.
Суперниками України у боротьбі за право прийняти чемпіонат світу будуть Угорщина, Японія, Республіка Корея, а також дві країни, які не втримають свої місця у ТОР-дивізіоні.

Джерело: Укрінформ

Відео:
 
Теги: брезвін,  фху
 
1.   Ilya   25/04/13 17:35    

Как это часто бывает пресс-релиз не отражает того "действа" что было на пресс-конференции. Не пожалейте времени, и отсмотрите полностью всю пресуху (начиная с того как они с большим трудом заполучили этот чемп, что был в Донецке, продолжая тем что это они хотят быстрейшего завершения реконструкции Авангарда, а "нехорошие" профсоюзы им мешают, и закаканчивая тем, что это благодаря им появились Петранговский и Ко (правда тут же почему-то он недоумевает почему нет игроков 95-96г.р. вообще). Хоть качество видео невысокое, это Укринформ так транслировал, но тут главное саундтрек, а как выглядят самодовольные лица мы и без видео знаем! X-(


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.008 секунди