Автор: Урядовий портал
Дата: 30/05/13 19:44
 
М. Азаров зустрівся з делегацією ФХУ (Фото: Урядовий портал)
Вихованець київської хокейної школи «Сокіл» Костянтин Касянчук нинішнього сезону у складі московського «Динамо» став володарем головного призу Континентальної хокейної ліги – Кубка Гагаріна. Він став першим українським хокеїстом, який отримав найпрестижніший хокейний трофей усієї Європи.
З цієї нагоди у Колонній залі КМДА відбулася урочиста зустріч з видатним спортсменом. На власні очі побачити кумира та зробити пам’ятне фото прийшли і юні хокеїсти – вихованці спортивних шкіл столиці.
«Уперше в історії українського хокею киянин, вихованець спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Сокіл», виборов один із найпрестижніших хокейних нагород – Кубок Гагаріна. Завдяки Костянтинові ми сьогодні можемо бути впевнені в тому, що київський та український хокей має майбутнє. Адже саме герої спорту прославляють країну та є гідним прикладом для покоління, що підростає», – зазначив Віктор Корж.
Крім того, протягом двох годин Кубок Гагаріна було встановлено на майданчику біля Київської міської державної адміністрації і кожен охочий мав можливість особисто побачити трофей.
Також з К. Касянчуком зустрівся Прем'єр-міністр Микола Азаров.
«Я хочу привітати вас із завоюванням головного призу у континентальній хокейній лізі - Кубка Гагаріна. Ми в Україні розвиваємо хокей, зараз у нас є серйозна команда, гарна школа, і те, що наші спортсмени досягають таких блискучих результатів, - для нас це надзвичайно приємно. Це імідж України на світовій арені, це свідчення того, що наша країна успішно розвивається», - сказав Микола Азаров.
Костянтин Касянчук, у свою чергу, відзначив, що існує традиція привозити Кубок Гагаріна на Батьківщину хокеїста.

Джерела: КМДА, Урядовий портал 
Теги: азаров,  корж
 
1.   Андрій Ігорович   30/05/13 20:04    

азаровщина в тексте процветает: "виборов один із найпрестижніших хокейних нагород"
да, на фоне этого, что можно хотеть от телеканала (проходящего процесс переформатирования) и от бедолаг с айспорта. Скоро детей в школе начнут азаровскому языку учить :(


2.   ГОСТЬ   31/05/13 15:23    

"Ми в Україні розвиваємо хокей" - если Донецк это вся Украина, то я живу на Марсе.


3.   палач   20/06/13 15:58    

" ... це свідчення того, що наша країна успішно розвивається», - сказав Микола Азаров." Що є свідчення того, що наша країна успішно розвивається ? То что Касянчук которому должен "Сокол" подписал контракт с Клубом "Динамо" ??? При чем здесь успех клуба в КХЛ, его победа в финале над Трактором и СОБСТВЕННО ЧТО ???? "є свідчення того, що наша країна успішно розвивається ?" )))))))))


Всього : 3, на сторінці: 3

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди