Автор: МОН
Дата: 29/10/13 13:22
 
Нарада у МОН (Фото: МОН)
28 жовтня в Комітеті з фізичного виховання та спорту МОН України відбулася робоча нарада з підготовки та участі хокейної збірної України у Всесвітній зимовій студентській Універсіаді-2013, яка відбудеться з 11 по 21 грудня в місті Тренто (Італійська Республіка).
У нараді взяли участь генеральний секретар Студентської спортивної спілки України Валентин Гаврило, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Віктор Павленко, начальник відділу міжнародних зв’язків КФВС МОН України Олег Воробйов, головний тренер збірної студентської команди Сергій Лубнін, начальник команди, завідувач Центру заочного навчання НУФВСУ Михайло Воробйов, провідні спеціалісти КФВС МОН України Володимир Осипчук і Злата Соловей.
На засіданні йшлося про регламент та участь студентських збірних команд України із зимових видів спорту, зокрема з хокею. Крім того, було заслухано інформацію про кандидатів до складу збірної студентської команди України.
У складі української команди будуть 22 хокеїсти з київських клубів «Сокіл» та «Компаньйон», білоцерківського «Білого Барса» і донецького «Донбасу». Основу збірної складуть хокеїсти-студенти «Сокола». Готуватиме команду тренер Сергій Лубнін. Начальником команди призначено Михайла Воробйова.
Хокейна дружина вилітає до Італії 9 грудня. До офіційного старту хокейного турніру наша команда планує провести кілька спарингів з місцевими колективами. Змінено розклад змагань за участю нашої команди. Перший поєдинок з хокеїстами Казахстану українські студенти зіграють 12 грудня. Наступний поєдинок з японцями відбудеться 14 грудня, а 16 грудня головне випробування – збірна Канади. До наступного раунду хокейного турніру зимової Універсіади-2013 виходить по дві найсильніші команди з кожної групи.

Джерело: Міністерство освіти і науки України 
Теги: лубнін
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди