Автор: ВДЗ
Дата: 04/02/14 12:39
 
Лого РВУФК
Республіканське вище училище фізичної культури Міносвіти і науки України оголосило про здійснення державної закупівлі за предметом «Послуги, пов'язані з використанням спортивних споруд (послуги з експлуатації льодової арени)». Тендер відбудеться 6 березня 2014 року за адресою училища (Київ, вул. Матеюка, 4), у кабінеті служби з матеріального забезпечення. Джерелом фінансування є кошти державного бюджету України.
Згідно документації конкурсних торгів переможець тендеру має забезпечити протягом 2014 року користування льодовою ареною у місті Бровари Київської області, загальною кількістю 640 годин.
Льодова арена має бути максимально територіально наближена до РВУФК, відповідати європейським стандартним розмірам, нормативним стандартам льодового покриття та освітлення, на арені повинна бути наявність стандартних для хокею із шайбою бортів, захисного скла та захисних сіток, місць для запасних гравців, а також суддівської бригади, технічних розміток льодового поля, стандартного електронного табло, а також воріт, роздягалень для одягу та спортивного інвентарю в кількості не менше шести, душових кімнат, туалетних кімнат із сушками для рук, кімнати для заточки ковзанів, кімнат для тренерського складу та медперсоналу, комбайну для швидкого прибирання снігу, стружки та заливання льоду, а також вимагаєиться наявність автомобільної стоянки.
Нагадаємо, що минулого тижня було оприлюднено результати першої спроби РВУФК орендувати льодову арену у 2014 році. Тоді торги були відмінені з формулюванням: «На участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій». У ПП «ЕксФорс», яке запросило за 640 годин оренди льодової арени 760 тис. грн., конкурентів не виявилось.

Джерело: Вісник державних закупівель 
Теги: київ



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.014 секунди