Автор: Вікторія Ковальова
Дата: 17/04/14 11:20
 
А. Федорук (Фото: Бучанська міськрада)
Словацька компанія ТОВ «IRTS» має намір інвестувати в проект будівництва льодової арени в місті Буча Київської області 5,3 мільйона євро. Арена розрахована на тисячу глядацьких місць. Про це «УК» повідомив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.
За його словами, реалізацію проекту планують розпочати влітку цього року. «Коли ми запропонували словацьким інвесторам майданчик для будівництва льодової арени, вони здивувалися, що їх не відрядили по великому колу узгоджень, а відразу запропонували проект», — каже Анатолій Федорук.
На його думку, важливо, щоб для інвесторів, які заходять у місто, документація була затвердженою і погодженою. До липня цього року Бучанська міська рада планує затвердити генеральний план розвитку міста. «Старий генеральний план від 1987 року, який передбачав розвиток Бучі в складі Ірпінського регіону, застарів з наданням їй 2007-го статусу міста обласного значення, коли наш населений пункт вирішив розвиватися самостійно», — зауважує міський голова.
Нагадаємо що у жовтні 2013 року мер міста Буча А. Федорук заявляв про наміри фірми «IRTS s.r.o» розпочати будівництво навесні 2014 року, а ввести її в експлуатацію до кінця поточного року.

Джерело: Урядовий кур’єр 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди