Автор: ФХУ
Дата: 01/10/14 08:11
 
Нарада керівників хокейних клубів України (Фото: Xsport)
В останній день вересня в офісі Федерації хокею України відбулася робоча нарада представників хокейних клубів України, що мають намір брати участь у національному чемпіонаті.
На зустріч були запрошені представники усіх команд, які декларували свої наміри виступати в чемпіонаті протягом нинішнього міжсезоння. Проте на нараду прибули представники столичних «Дженералз», харківського «Витязя», а також хокейного клубу «Кременчук». Останні дві команди є потенційними новачками національного чемпіонату. Всі ці три колектива підтвердили свої наміри документально – підписали зі свого боку договір на участь у змаганні.
Усі вищеназвані команди висловили своє бажання розпочинати змагання у випадку наявності щонайменше чотирьох команд. Проте не зважаючи на відсутність четвертої команди, учасники наради обговорили формат проведення майбутнього чемпіонату.
Регулярний чемпіонат планується провести у щонайменше два кола спарених матчів (мінімум 12 ігор для кожної команди), після чого команди розіграють медалі в плей-офф. Команди відмовилися від турової системи проведення змагання, якою передбачалося проведення міні-турнірів на майданчику кожної з команд-учасниць. За пропозицією представника харківського «Витязя» Валерія Середенка більшість матчів чемпіонату відбудуться у вихідні дні. При цьому команди залишають за собою право збільшити кількість матчів чемпіонату у випадку наявності у них відповідних фінансових можливостей.
Федерація зі свого боку гарантувала відсутність підвищення оплати роботи суддів. При цьому організація не виключила можливості покриття частини видатків на суддівство за кошти спонсорів.
Наостанок було прийнято рішення, що чемпіонат розпочнеться не пізніше, ніж через 21 день після отримання підтвердження від четвертого учасника.

Джерело: Федерація хокею України

Відео по темі:
 
Теги: фху,  чу
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.013 секунди