Автор: ФХУ
Дата: 31/07/15 15:33
 
Лого ФХУ
Триває підготовка до проведення чемпіонату України з хокею в сезоні 2015-2016 років. Після наради керівників хокейних клубів, яка 16 липня відбулася в Києві, командам були надіслані договори на участь в чемпіонаті.
Вчора до офісу Федерації надійшли перші підписані договори від хокейного клубу «Дженералз». Як і анонсувалося раніше, столичний клуб має намір брати участь у змаганні двома командами. Тож необхідні документи було надіслано для двох команд. Основна команда носитиме назву «Дженералз», а назву фарм-клубу киян буде оприлюднено пізніше. Домашні поєдинки і тренування обидві команди ХК «Дженералз» планують проводити у київському Палаці Спорту за адресою: вул. Спортивна площа 1. Головним тренером основної команди клубу призначений Вадим Шахрайчук, його помічником - Костянтин Симчук. Головним тренером фарм-клубу став Олександр Хміль.
Сьогодні підписаний зі свого боку договір до Федерації надіслав хокейний клуб «Донбас».
Найближчим часом очікується підписання договорів з іншими командами, що раніше повідомляли про намір брати участь у змаганні.

Джерело: Федерація хокею України
 
1.   Андрій Ігорович   02/08/15 12:56    

Один нескромный вопрос. А кто спонсор теперь уже 2-х дженералз?
Или как обычно "таинственный ынвестор", который вполне может потеряться к середине чемпионата?


2.   Ilya   02/08/15 18:10    

"Вопрос, конечно, интересный!" ;)
Согласно реестра Дженералз имеют уставной фонд 2 тыс. грн., соучередителями значатся Д. Давыдов и Д. Лобановский. На их сайте указан единственный генеральный спонсор - КАТЕХ- ЕЛЕКТРО, совладельцами которого являются ТКАЧЕНКО МИКОЛА МИКОЛАЙОВИЧ и ТКАЧЕНКО ОЛЕКСАНДР МИКОЛАЙОВИЧ, а одним из вице-президентов Генералов значится Ткаченко Сергей Александрович (смотрящий что-ли?).
Но это так, догадки пока... А как оно на самом деле хз. Будем искать...


3.   Андрій Ігорович   03/08/15 11:57    

Все эти люди мягко говоря непубличны. И во всякие списки топ 100 не входят. А судя по заявленным планам одна аренда ДС потянет кучу денег.


Всього : 3, на сторінці: 3

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди