Автор: ФХУ
Дата: 26/08/16 06:51
 
А. Брезвін та С. Варламов підписують договір (Фото: Xsport)
25 серпня в офісі Федерації хокею України президент організації Анатолій Брезвін та виконавчий директор Української хокейної ліги Сергій Варламов урочисто підписали договір про співробітництво. Згідно умов договору УХЛ набуває статус організатора ХХV чемпіонату України з хокею з шайбою в сезоні 2016-2017 років.
На посаду виконавчого директора УХЛ був призначений відомий у минулому хокеїст Сергій Варламов, що має великий досвід виступів у НХЛ, КХЛ, національній збірній команді України. Минулого сезону Сергій Володимирович у складі хокейного клубу «Донбас» став чемпіоном України.
Відразу після свого створення УХЛ звернулась до Федерації з пропозицією організувати національний чемпіонат.
«Ліга була організована вісьмома вітчизняними клубами. В процесі підготовки до укладання договору ми працювали над розробкою регламентів змагання. Можу повідомити, що на сьогоднішній день регламенти проходять процедуру погодження із Федерацією. Найближчим часом, після завершення заявочної кампанії, ми оприлюднимо розклад матчів, який враховує не лише інтереси клубів та вболівальників, а й збірних команд України та наших телевізійних партнерів», – повідомив Сергій Варламов.
«Чемпіонат відкриється 9 вересня матчем між «Донбасом» та «Дженералз». Що ж до ігрового навантаження на команди, то воно збережеться на рівні минулого сезону з тією різницею, що Ліга відійде від практики спарених матчів. Також нами визначено основні ігрові дні чемпіонату – середа, четвер, субота та неділя. Загалом команди зазвичай проводитимуть по два матчі на тиждень», – заявив Сергій Варламов.
«Після завершення попереднього сезону ми проаналізували виступ вітчизняних хокеїстів. Молоді гравці отримали неоціненний досвід та змогли гідно виступити на міжнародній арені. Національна збірна, основу якої складають представники внутрішнього чемпіонату, виконала завдання та здобула перемогу на чемпіонаті світу в Хорватії. На сьогоднішній день чемпіонат України – це основна база підготовки гравців для збірних команд України, адже переважна більшість кандидатів виступає саме в національному чемпіонаті. Тому ми розуміємо, що Українська хокейна ліга бере на себе не лише організацію національного чемпіонату, але й підготовку якісного резерву збірних», – зазначив Анатолій Брезвін.
Після підписання договору керівники Федерації та Ліги висловили сподівання на плідну та довготривалу співпрацю.
Зазначимо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Сергій Варламов очолює ТОВ «УХЛ» з 27 липня 2016 року з правом укладання правочинів на суму понад 100 тис. гривень зі згоди наглядової ради. Нагадаємо, що попередній керівник організації, Г. Березовський, мав право на вчинення правочинів розміром до 10 тис. грн.

Джерело: ФХУ

Відео:
 
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.008 секунди