Автор: Prozorro
Дата: 13/02/17 12:34
 
Лого ФХУ
Всеукраїнська громадська організація «Федерація хокею України» відзвітувала про результати закупівель за предметом «Хокейні ключки» на загальну суму 598 тис. 850 грн. Відповідальною особою за проведення всіх закупівель був Коваль Сергій Анатолійович.
Зокрема, у грудні 2016 року ФХУ закупила 69 ключок виробництва компанії Bauer у фізичної особи-підприємця Британчук Юлії Борисівни за 203 тис. 550 грн. для навчально-тренувального збору національної збірної та для участі збірної U-20 у чемпіонаті світу, 67 ключок у ТОВ «Спортделюкс» за 197 тис. 650 грн. для участі національної збірної у грудневих змаганнях «Euro Ice Hockey Challenge», а також 67 ключок фірми Bauer у ФОП Семенченко В.С. для участі у мiжнародних спортивних регіональних змаганнях, також на суму 197 тис. 650 грн..
Крім цього, у лютому поточного року ФХУ провела закупки ще 109 ключок за процедурою допорогової закупівлі. Оскільки на участь у тендерах зареєструвався один учасник аукціон не проводився. ТОВ «Арена-альянс» запропонувало загальну ціну 321 тис. 550 грн. Наразі обидві пропозиції не акцептовані й перебувають у статусі «Очікує рішення».
Таким чином вартість однієї ключки за всіма закупівлями складає 2 тис. 950 грн.
Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, статутний капітал ТОВ «Спортделюкс» становить 200 тис. грн. Засновником юридичної особи є Компанія «Ерготраст холдінгс лімітед» м. Лімасол, Кіпр. ТОВ «Арена-альянс» має статутний фонд у розмірі 850 тис. грн., засновано у березні 2008 року Слуцьким Тадеушем Анатолійовичем (з часткою 283 тис. 390 грн.) та Іщенком Андрієм Ігоровичем (з часткою 566 тис. 610 грн.). ФОП Британчук Ю.Б. зареєстровано у 2001 році, основним видом діяльності вказано «Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування», серед інших видів діяльності є: Оздоблення текстильних виробів, Оптова та роздрібна торгівля одягом і взуттям та іншими товарами господарського призначення. ФОП Семенченко В.С. зареєстровано у лютому 2016 року, згідно реєстру основним видом діяльності ФОП є «Технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів». Іншими видами діяльності Віталія Сергійовича зазначені: Комплексне обслуговування та прибирання об'єктів, Діяльність інформаційних агентств, Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, Оптова торгівля іншими товарами господарського призначення й т.і.

Джерело: Prozorro 



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.01 секунди