Автор: Херсонська ОДА
Дата: 14/04/17 14:58
 
Вручення нагород в Херсоні (Фото: Херсонська ОДА)
Сьогодні було визначено переможців та призерів чемпіонату України з хокею з шайбою серед команд юнаків 2001-2002 років народження сезону 2016/2017 року.

Фінальні матчі між лідерами чемпіонату - командами «Дніпро-4» (м.Херсон) та «Галицькі леви» (м.Новояворівськ Львівської області) пройшли у Херсоні на льодовому комплексі дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту 12 та 13 квітня 2017 року.

Привітати з завершенням змагань та вручити Кубки і медалі командам в останній день чемпіонату завітали радник голови облдержадміністрації Валентина Січова та начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Семченко.

«Сьогодні ми практично стали свідками фінальної гри за участю двох найсильніших команд України у цій віковій групі. Чемпіонат був не простий, але цікавий та видовищний. Переконана, що хокей і надалі буде об’єднувати велику кількість вболівальників та охочих вийти на лід. Безумовно, нинішні досягнення херсонського хокею заслуговують на повагу. Нехай це ще не гучні міжнародні перемоги, але такий стрімкий розвиток за останні роки дає підстави вважати, що цей вид спорту вже в недалекому майбутньому принесе Херсонській області таку ж славу і авторитет, як наші титульні веслувальні види», - наголосила Валентина Січова та подякувала хокеїстам та їх наставникам за красиву, безкомпромісну боротьбу, яка визначила найсильнішу команду серед юнаків 2001-2002 років.

Крім того, користуючись нагодою, радник голови ОДА за багаторічну плідну працю, особистий вагомий внесок у розвиток спорту в Херсонській області Почесну грамоту голови облдержадміністрації вручила голові Херсонського міського осередку Федерації хокею України Сергію Колмику.

Довідково. У чемпіонаті України з хокею з шайбою серед команд юнаків 2001-2002 років народження сезону 2016/2017 року брали участь 6 команд, а саме:

- «Дніпро – 4» (м.Херсон) – вихованці дитячо-юнацької спортивної школи із зимових видів спорту);

- «Крижинка» (м.Київ);

- «Сокіл» (м.Київ);

- «Коледж» (м.Київ);

- «Галицькі леви» (м.Новояворівськ Львівської області);

- «Галицькі леви – ЦОП» (м.Новояворівськ Львівської області).

Херсонська Обласна Державна Адміністрація, 13.04.2017
Теги: колмик,  херсон
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.018 секунди