Автор: Prozorro
Дата: 16/06/17 12:15
 
Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту КМДА
Централізована бухгалтерія дитячо-юнацьких спортивних шкіл Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської держадміністрації підвела підсумки допорогової закупівлі за предметом Футболки хокейні для Дитячо-юнацької спортивної школи «Крижинка». За умовами закупівлі переможець торгів має надати 160 футболок поліестрових, зроблених з міцної сітки, білого та червоного кольору різних розмірів виробництва фірми BAUER або аналогічних.
Оскільки на участь у тендері зареєструвався один учасник аукціон не проводився. Переможцем закупівлі визначений ФОП Верніков С.Р. Вартість акцептованої пропозиції становить 190 тис. грн. Таким чином одна футболка коштуватиме київському міському бюджету 1187 грн. 50 коп. Договір про постачання товару має бути укладений у строк до 23 червня.
Зазначимо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань фізична особа-підприємець Верніков Станіслав Романович був зареєстрований 24 травня 2016 року. Видом діяльності ФОП є "Роздрібна торгівля спортивним інвентарем у спеціалізованих магазинах".
Нагадаємо, що Станіслав Верніков багато років був начальником хокейного клубу “Компаньон-Нафтогаз”. У якості ФОП С.Верніков у листопаді 2016 року ставав переможцем закупівель з постачання станцій для тренування кидків, дриблінгу та передач для КДЮСШ «Школа спорту» на загальну суму 169 тис. 500 грн.. Також Станіслав Верніков у квітні поточного року був постачальником ключок та шайб Федерації хокею Украіни напередодні Чемпіонату світу, який відбувався у Києві. Ключки коштували ФХУ 197 тис. 650 грн., а шайби - 12 тис. 300 грн.

Джерело: Prozorro 



 
1.   Ilya   06/08/17 16:34    

А тем временем Верников стал номинальным директором ТОВ Хокейний світ України вместо ушедшего на место Симчука в ДП СК Авангард Гончаренко. Вот такой круговорот хоккейных деятелей в природе... B)


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди