Автор: Житомирська ОДА
Дата: 05/08/17 04:50
 
А. Брезвін та І. Гундич (Фото: Житомирська ОДА)
Житомирщина готова співфінансувати спільно з державою створення льодових арен в області для розвитку хокею та фігурного катання.
Про це зазначив голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 4 серпня, під час зустрічі з президентом Федерації хокею України Анатолієм Брезвіном.
«Як тільки у державному бюджеті будуть передбачені кошти на льодові арени, у нас проект вже буде готовий. Якусь частину вартості проекту ми також не проти співфінансувати», – сказав Ігор Гундич.
Вже найближчим часом на Житомирщину приїдуть спеціалісти, які допоможуть визначитися з ділянкою та прорахунком вартості проекту. Тим часом управління сім’ї, молоді та спорту ОДА прораховуватиме вартість створення хокейної школи та тренувань юних спортсменів.
Як зазначив Анатолій Брезвін, на сьогодні федерація займається реанімацією програми з льодових видів спорту, і до початку вересня має з’явитися чітке розуміння їх фінансування та розвитку.

Джерело: Житомирська обласна державна адміністрація 
 
1.   Гость   06/08/17 10:54    

Ну и когда у нас в Житомире построят нормальную ледовую арену? Запасаюсь попкорном и жду... у нас уже года три нет даже катка нормального, не то что арены... а они все обещают, обещают...


2.   Ilya   06/08/17 11:31    

Ну и когда у нас в Житомире построят нормальную ледовую арену?
Хотел бы ответить что НИКОГДА но я так отвечать не буду... Может быть построят в далеком (очень далеком) будущем...
Вы что не видите, что кроме распила госбюджета они ничего делать не умеют? В новости ключевая фраза явно просматривается:
на сьогодні федерація займається реанімацією програми з льодових видів спорту, і до початку вересня має з’явитися чітке розуміння їх фінансування та розвитку.
Не знаю как кого, но меня уже начинают бесить новости о гастролях Брезвина по стране. Где-то его сразу посылают в нужном направлении, а где-то мечтают приобщиться к осваиванию каких-то потоков... X-(
Ну какое нах государственное финансирование, если в бюджете со всех сторон задница? :( Вон и губернатор ваш явно с голоду пухнет!!! >:)


Всього : 2, на сторінці: 2

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди