Автор: Кременчуцька міськрада
Дата: 21/09/17 22:22
 
Віталій Малецький передає хокейну форму (Фото: Кременчуцька міськрада)
За кошти міського бюджету закуплено форму та спортивний інвентар для занять хокеєм вихованцями ДЮСШ «Авангард», які є учнями профільних класів, відкритих цього навчального року в НВК №30. На ці цілі з міського бюджету виділено 148 тис. гривень. Сьогодні кременчуцький міський голова Віталій Малецький, його заступник Руслан Проценко, депутати міської ради Костянтин Терещенко та Олександр Яцина урочисто передали спортивну форму юним спортсменам.

Міський голова Віталій Малецький наголосив, що кременчуцька міська влада робить все можливе, щоб в місті розвивалися різні види спорту, в тому числі і хокей. Рушійною силою у цій справі є й представники соціально відповідального бізнесу, які вкладають свої власні кошти в розвиток спорту. Прикладом відповідального ставлення до майбутнього підростаючого покоління є власники льодової арени «Айсберг», які створили належні умови для тренування хокейних команд міста. Зараз ведеться активна робота з розбудови цієї льодової арени, тож згодом кременчуцький хокей отримає новий поштовх у своєму розвитку. Велика роль в тому, що в місто зайшов і розвивається хокей, належить Президенту ХК «Кременчук» Сергію Мазуру, який виводить міські хокейні команди Кременчука на новий вищий рівень. Керівник міста наголосив, що наразі відпрацьовується питання щодо можливості відкриття школи хокею та фігурного катання. Початок цьому вже зроблено, а саме відкрито профільні хокейні класи на базі НВК №30. Він побажав юним спортсменам Кременчука подальшого спортивного розвитку і привозити зі змагань більше переможних шайб.

Депутати міської ради Костянтин Терещенко та Олександр Яцина пообіцяли, що депутатський корпус і надалі опікуватиметься питаннями розвитку різних видів спорту в місті, в тому числі хокею.

Кременчуцька міська рада, 21.09.2017

Відео:
Теги: кременчук
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди