Автор: Prozorro
Дата: 10/09/18 17:56
 
Спорткомплекс "АТЕК" (Фото з власного архіву)
Київське міське відділення Національного олімпійського комітету України підвело підсумки закупівлі за предметом «послуги льодового поля та прилеглих приміщень» строком до 31 грудня 2018 року загальною кількістю 106 годин. У тендерній документації не вказано для чиїх потреб орендується льодове поле, але слід зазначити, що особа відповідальна за проведення закупівлі - Гарнага Сергій Анатолійович згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань є також керівником Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «АТЕК».
Переможцем торгів визначене ТОВ «АТЕК-Спорт». Вартість акцептованої пропозиції становить 567 тис. 100 грн. Таким чином година оренди льоду коштуватиме 5350 грн.(!) Зазначимо, що нещодавно ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» орендувала льодову арену у ТОВ «АТЕК-Спорт» ціною 2437,5 грн. за годину без ПДВ.

Для участі у торгах крім ТОВ «АТЕК-Спорт» зареєструвався ФОП Сехін Сергій Васильович з пропозицією 569 тис. 750 грн. За підсумками аукціону, первісні пропозиції залишилися незмінними. Згідно протоколу засідання комітету конкурсних торгів, комітет розглянув пропозицію та документи надані ТОВ «АТЕК-Спорт», дійшов до висновку що пропозиція відповідає вимогам тендерної документації та вимогам Замовника, викладеним у ній та вирішив визнати ТОВ «АТЕК-Спорт» переможцем відкритих торгів. Слід зазначити, що ФОП Сехін С.В. традиційно бере участь у тендерах, які проводяться київським відділенням НОК та ставав переможцем торгів виключно з постачання спортивного інвентарю.

Згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ТОВ «АТЕК-Спорт» було зареєстрована 6 квітня 2016 року. Статутний фонд ТОВ складає 1000 грн. Основним видом діяльності є «Функціювання спортивних споруд». Засновником та керівником ТОВ «АТЕК-Спорт» вказано Маковецького Віталія Олексійовича. 18 серпня 2016 року між ТОВ «АТЕК-Спорт» та ПрАТ «АТЕК», в особі генерального директора Ільєнко Л.О. було підписано Договір про співробітництво щодо використання льодової арени. Строк дії цього договору становить 2 роки з можливістю продовження.

Джерело: Prozorro 
Теги: атек



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.015 секунди