Автор: Віталій Крицький
Дата: 26/02/19 09:58
 
Проект Льодової арени у Щербанівській ОТГ (Фото: Facebook)
Сьогодні, 25 лютого, перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Пісоцький у себе на сторінці у Фейсбуці розмістив проект можливого спортивного комплексу «Льодова арена».
За словами директора департаменту будівництва, містобудування і архітектури ПОДА Тимофія Голбана, спорткомплекс хочуть побудувати в Щербанях:

«Це буде в Щербанях, напроти пивзаводу. Зараз йде процес виділення землі. Як тільки Щербані погодять, то найближчим часом ми замовимо проект. За місяць-півтора, гадаю, його отримаємо».

Голбан додав, що поки не відомо, скільки коштів потребуватиме будівництво спорткомплексу, але вже точно відомо, що це буде державне фінансування.

Голова Щербанівської об’єднаної територіальної громади Ігор Процик зазначив, що приблизний термін здачі спорткомплексу в експлуатацію – 2019-2020 рік:

«Приблизно орієнтуємося на 2019-2020 рік. Можливо, збудуємо за рахунок державного фінансування, або співфінансування на партнерських засадах. Держава може бути в особі ОДА, обласної ради, Мінрегіону. Ще не знаємо. Щодо цифр – ще не відомо, оскільки без проекту тяжко про щось говорити».

Процик додав, що планують побудувати повноцінну льодову арену з хокейним катком для спортивних занять.

Віталій Крицький (Зміст, 25.02.2019)
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.009 секунди