Автор: Prozorro
Дата: 03/05/19 08:11
 
Лого ДЮСШ Сокіл (Мал.: ХК Сокіл)
Дитячо-Юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Сокіл-Київ» підвела підсумки закупівлі на спортивно-оздоровчі послуги льодового майданчика та прилеглих приміщень. За умовами закупівлі переможець має надати у користування протягом травня - грудня 2019 року льодову арену у м. Києві загальною кількістю 633 години (106 годин у травні, 55 годин у червні та по 118 годин з вересня до грудень включно).
Для участі у аукціоні зареєструвалися 2 учасника: Товариство з обмеженою відповідальністю «Льодова арена ВДНГ» з пропозицією 1 млн. 899 тис. грн. та Приватний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з хокею з шайбою «Хокейний клуб «Торнадо» з пропозицією 1 млн. 900 тис. грн. Протягом аукціону ТОВ «Льодова арена ВДНГ» знизило свою пропозицію до 1 млн. 898 тис. грн., у той час як ПЗ «ДЮСШ ХШ «ХК «Торнадо» до 1 млн. 899 тис. 700 грн.
Тендерний комітет у той же день розглянув результати аукціону та визнав переможцем закупівлі ТОВ «Льодова арена ВДНГ». Таким чином година оренди льоду коштуватиме 2998,42 грн. Зазначимо, що ПЗ «ДЮСШ ХШ «ХК «Торнадо» не мав права на участь у закупівлі так як у своїй тендерній документації він запропонував ковзанку за адресою м. Київ, вул Жмаченка Генерала, 7, яка має площу льодового поля 860 кв. м., у той час як згідно документації закупівлі площа льдової арени має бути не менше ніж 30х60 м². Слід зазначити що площа льодової арени ТОВ «Льодова арена ВДНГ» також є меншою (56х26 м²) ніж вимагається у тендерній документації. Але це не завадило визнати їх переможцями закупівлі.
Нагадаємо, що згідно інформації Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Приватна організація ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» зареєстрована 23 березня 2008 року, ії співзасновниками є ГО «Київська міська федерація хокею» та Завальнюк Вячеслав Дмитрович. Обов'язки керівника ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ» з червня 2014 року виконує Чибірев Віктор Васильович. Нагадаємо також, що у лютому поточного року Киівська міськрада створила ДЮСШ з хокею «Сокіл», але юридична особа досі не утворена.
У той час згідно того ж реєстру ТОВ «Льодова арена ВДНГ» створено у серпні 2018 року, його співзасновниками є Шолохман Аліна Валеріївна з внеском до статутного капіталу 850 тис. грн. та Остапченко Олена Анатоліївна з внеском 150 тис. грн.. Шолохман А.В. є також директором підприємства. Зазначимо, що тільки у період з жовтня по грудень 2018 року ТОВ «Льодова арена ВДНГ» отримало бюджетних коштів за оренду льоду для ДЮСШ ХШ «Сокіл-Київ», ДЮСШ «Крижинка» та шкіл з фігурного катання на суму більше ніж 2 млн. грн.

Джерело: Prozorro 
Теги: київ,  сокіл



 
1.   Андрій Ігорович   03/05/19 11:20    

Как говорит один известный журналист "нет никакого кризиса, они просто пи@здят наши деньги".


2.   Ilya   03/05/19 12:58    

Так не вопрос: я в принципе все понимаю, то что Кличко денег дает - уже +. И то что тендер подставной тоже проблем нет: ну не придумали "развиватели" им. Нефедова такой тендер, чтобы без подставных обойтись можно! Но пусть для начала объяснят - откуда цена в 3 штуки образовалась? За такие деньги запросто в Терминале лед арендовать можно (а если сговориться то и дешевле). Второй вопрос: почему до сих пор комунальную школу не зарегили, ведь тогда и контроль жестче будет (а может потому и не зарегили, чтоб тендер провести). И недавно слышал в интервью что Костик сказал что каток на ВДНХ принадлежит кому-то из родителей. Так отсюда вопрос: тетки-хозяйки подставные? Короче, если есть желание: набери Ричи, я точно знаю что он с Костиком плотно общается, может тот объяснит чего! ;)


Всього : 2, на сторінці: 2

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.049 секунди