Автор: КМДА
Дата: 20/08/19 18:14
 
К. Сімчук (Фото: Департамент молоді та спорту)
Конкурсна комісія для проведення відбору на посаду керівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл, підпорядкованих Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за результатами проведеного конкурсу рекомендувала на посаду директора позашкільного навчального закладу дитячо-юнацька спортивна школа з хокею «Сокіл» Сімчука Костянтина Миколайовича.
Зазначимо, що у лютому поточного року Киівська міськрада своїм рішенням №168/6824 створила ДЮСШ з хокею «Сокіл». Згідно пункту 4.3 затверженого Статуту ДЮСШ з хокею «Сокіл» на посаду директора Спортивної школи призначається особа, яка є громадянином України, має вищу освіту з фізичного виховання і спорту освітно-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» або «магістр», стаж роботи за фахом не менше трьох років і яка пройшла підготовку та атестацію в порядку, встановленому Міністерством молоді та спорту України.
Нагадаємо також, що Костянтин Сімчук протягом 2015-2017 років очолював Державне підприємство «Спортивний комплекс «Авангард». Після звільнення з ДП СК «Авангард» він зайняв посаду заступника директора приватної Дитячо-Юнацької спортивної школи з хокею з шайбою «Сокіл-Київ», яку й обіймає по теперішній час.

Джерело: Департамент молоді та спорту КМДА
Теги: кмда,  симчук,  сокіл



 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.012 секунди