Автор: ФХУ
Дата: 06/09/19 12:56
 
Лого ФХУ
5 вересня відбулося чергове засідання Ради Федерації хокею України, на якому було вирішено низку важливих питань.
Одне з них - оновлений договір про співпрацю Федерації з Українською хокейною лігою. До нього було внесено зміни, які мають стати передумовою покращення організації та проведення чемпіонату України у майбутніх сезонах. Договір був підписаний виконавчим директором ФХУ Сергієм Ковалем та виконавчим директором УХЛ Сергієм Варламовим.
Наступним питанням на порядку денному було призначення старших тренерів юнацьких збірних команд до 18 років та до 16 років на сезон 2019/2020 років. На першу посаду було запропоновано кандидатуру у минулому українського хокеїста, а зараз тренера - Олександра Бобкіна. Він, у свою чергу, представив присутнім програму підготовки збірної команди на сезон та до участі в чемпіонаті світу серед юніорів Дивізіон ІВ у місті Азіаго (Італія).
За рішенням комітету дитячо-юнацького хокею на посаду старшого тренера збірної команди України U16 було висунуто кандидатуру Дмитра Гнитька, а його асистентом – Віталія Литвиненка.
Дане питання було одностайно ухвалено членами Ради Федерації.
Серед іншого було вирішено призначити спортивним директором чемпіонату України з хокею сезону 2019/2020 головного спеціаліста з національних змагань Юрія Кириченка. Зазначимо також, що напередодні Українська Хокейна Ліга призначила новим спортивним директором УХЛ Олександра Побєдоносцева.
Крім того, було визначено головних суддів усіх чемпіонатів. Таким чином, головним суддею чемпіонату серед чоловіків було обрано Олексія Глуховського, чемпіонатом серед жінок буде опікуватися Олександр Батезатов, а чемпіонатом серед юнаків та дітей – Максим Урда.

Джерело: Федерація хокею України 
Теги: u-18,  бобкін,  фху,  чу
 
Поки що коментарів немає

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.011 секунди