Автор: Факти
Дата: 09/11/20 19:20
 
Cooper&Hunter
Найіменитіший хокейний клуб України, єдиний бронзовий призер чемпіонату СРСР (1985 року) в історії українського хокею, відновив свою роботу влітку цього року під керівництвом колишнього вихованця Сокола, нападника Олега Шафаренка, та успішно зіграв перші поєдинки.
Спонсорський договір між ексклюзивними представниками компанії Cooper&Hunter в Україні та Сокiл Київ про всебічну підтримку команди було підписано в Києві, 6 листопада 2020 року, а вже наступного дня команда вийшла на лід у межах чемпіонату Української хокейної ліги.
Надалі логотип C&H буде прикрашати форму гравців Сокола. Наразі чемпіонат проходить без присутності фанатів, але вони матимуть можливість підтримати улюблену команду, переглядаючи ТБ та інтернет-трансляцію.
– Окрім фінансових вкладень, ми передбачаємо досить велику програму популяризації хокею та здорового способу життя через рекламу, шляхом залучення відомих хокеїстів, – відзначив представник Cooper&Hunter в Україні Сергій Козик.
Умови спонсорства поширюються на сезон 2020-2021 та будуть переглянуті із розширеною програмою співпраці в наступному сезоні.
Cooper&Hunter відомий своєю підтримкою хокею в різних країнах світу. Зокрема вже три роки поспіль C&H є офіційним спонсором команди НХЛ Florida Panthers (США). Також Cooper&Hunter був спонсором чемпіонатів світу з хокею в різних вікових категоріях, що проходили в Україні в 2017 та 2019 роках.
З більш ніж 20-річним досвідом роботи в галузі кондиціонування повітря та вентиляції, компанія Cooper&Hunter є провідним гравцем і лідером цього ринку.
Продукція під брендом Cooper&Hunter експортується в більш ніж 50 країн світу, та компанія щороку швидко збільшує обсяги експорту кліматичного обладнання: кондиціонерів, теплових насосів, зволожувачів, осушувачів, очищувачів повітря і т. д., завойовуючи нових прихильників.

Джерело: Факти 
Теги: сокіл
 
1.   Ilya   09/11/20 19:29    

Я фигею! Вроде спонсоров у них все больше и больше, но почему-то 3 копейки на выезд они не упускают возможность (1) (2) (3) из государственного кармана потянуть! Зачем нужны т.н. спонсоры, если они элементарных потребностей обеспечить не могут? Ну и про них самих что сказать? Как говаривал когда-то классик: "они не могут работать на высшем уровне. Они тырят мелочь по карманам" >:)


Всього : 1, на сторінці: 1

 

* Ваш коментар буде доступний для редагування протягом 10 хвилин
Сторінка створена за 0.015 секунди